Miercuri,
10.08.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
18°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Sfârșitul acesta de săptămână nu aduce foarte multe evenimente în Sibiu, însă puteți opta fie pentru a vedea un film, fie pentru un spectacol de teatru.

Vineri, 3 iunie De la ora 10.00, în Piața Mare va avea loc cea de-a IV-a ediție a Salonului Auto Sibiu - Smartomobilul. Ediția din acest an va pune accentul pe promovarea automobilelor ce au la bază noile tehnologii (motoare ecofriendly, sisteme telematics etc.) ca factor de dezvoltare durabilă a întregii comunități. "Pornește la drum cu o alegere SMART" - este motto-ul evenimentului la care cei mai importanți dealeri locali vor expune peste 20 de mărci și 80 de modele auto. Evenimentul se va desfășura în perioada 3-5 iunie.

Seara, de la ora 18.00 va avea loc Festivalul Egalității de Gen: Concurs de Creație ”Dezvățăm violența”. În acest eveniment sunt implicate instituțiile de învățământ din Sibiu (Colegiul Tehnic ”H. Coandă”, Colegiul Național ”O.Goga”, Liceul Teoretic ”O. Ghibu”, Colegiul Tehnic. ”Cibinium”, Colegiul Tehnic. de Industrie Alimentară Terezianum). Concursul se va desfășura până pe 17 iunie.

La cinema Arta vor rula următoarele filme: Angry Birds: Filmul – 3D Dublat, sâmbătă și duminică de la orele 12.00 și 14.00, iar în restul zilelor va rula doar de la 14.00. Țestoasele Ninja 2 – 3D va fi proiectat de la 16.00, iar filmul "Mașina de bani" va fi proiectat de la 18.20. Joi, 9 iunie va rula filmul Warcraft: Începutul – 3D, de la ora 20.30.

Sâmbătă, 4 iunie De la ora 19.00 la Teatrul Național "Radu Stanca" va fi pus în scenă un spectacol provocator semnat de Bogdan Georgescu. #minor este analiza unui context social și politic în care pasarea responsabilității și utilizarea cazurilor particulare pentru crearea unor platforme de manipulare sunt scopuri în sine.

Duminică, 5 iunie La Teatrul "Radu Stanca", de la ora 19.00 va fi prezentat spectacolul "Metamorfoze". Unul dintre cei mai cunoscuţi regizori europeni, Silviu Purcărete, şi-a propus să prezinte versurile poemului, să redea esenţa lor poetică şi să extragă sunete şi imagini extraordinare din ele. În adaptarea sa a capodoperei lui Ovidiu, la care a lucrat cu Alain Garlan, Purcărete a căutat să evidenţieze cele mai ascunse sentimente ale oamenilor. Lucrând cu o mare varietate de artişti, el reuşeşte să surprindă esenţa poemelor şi să le transpună într-un spectacol tulburător şi memorabil.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Eugen

Acum 6 ani

Sat de 2 lei!!! Noi la Valcea avem River si multe manifestari culturale! La voi la sighi, festival de curatat cartofi!!!
Raspunde

Unknown

Acum 6 ani

Eugene tata.. Ia-ti neamurile si mergeti pe River in jos.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus