Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Trafic blocat pe Valea Oltului. Accident la ieșirea din Vâlcea

Trafic blocat pe Valea Oltului. Accident la ieșirea din Vâlcea

DN7 este complet bocat în această după-amiază, din cauza unui accident petrecut la ieșrea din municipiul Râmnicu Vâlcea, spre Sibiu.

Trei mașini sunt implicate în accident, anunță reprezentanții IPJ Vâlcea. Sunt mai mulți răniți, iar circulația este oprită.

Accidentul a avut loc în zona Bujoreni, după monument.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 7 ani

Nu trece ziua fara evenimente rutiere. Cel putin unul pe zi si cel putin unul cu victime (accidentate grav sau nu) in Sibiu. Ne demonstreaza faptul ca circulatia pe drumurile publice din municipiul Sibiu nu este reglementata corespunzator. De la intersectii la sensuri giratorii, sensuri unice etc… Orium referitor la circulatia in sensul giratoriu pot sa va spun, pe surse(Inspectoratul politie Sibiu), faptul ca nu este reglemntata iar 75% din politisti aplica o sactiune (ex. cel de pe banda interioara are prioritate fata de cel de pe banda exterioara daca cel de pe banda exterioara se invarte in sens mai mult de 180 de grade) iara 25% aplica alta sanctiune(in sensul giratoriu exista prioritate de dreapta). Si 100% din politisti considera faptu ca in Sibiu nu exista sensuri giratorii ci intersectii dirijate cu ajutorul semnelor si marcajelor de circulatie. Asa ca va urez BAFTA la circulatul prin Municipiul Sibiu. Ca de obicei in Romania exista o legislatie ambigua care este interpretata de fiecare in felul lui. Sursa de studiu: ORDONANŢA DE URGENŢĂ Nr. 195 / 2002 privind circulaţia pe drumurile publice (actualizată) – http://www.legislatia-rutiera.ro/ordonanta-de-urgenta/#cap1 Asta nu are nci o legatura Judetul din care vine fiecare!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus