Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Audi face angajări la Sibiu. Caută ingineri pentru fabrica din Ungaria

Audi face angajări la Sibiu. Caută ingineri pentru fabrica din Ungaria

Compania Audi Hungaria, care deţine uzinele din Gyor ale celebrei mărci auto, caută să angajeze ingineri din România pentru Centrul Experimental de Producţie a Motoarelor din Gyor. Aici sunt dezvoltate viitoarele motoare ale grupului Volkswagen.

Conform Ziarului Financiar Audi a publicat un anunţ pe un site de joburi din România în care anunță că doreşte să recruteze pentru divizia din Ungaria ingineri vorbitori de limba germană din Sibiu, Arad, Baia Mare, Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Rolul viitorului inginer este să dezvolte noi tipuri de motoare care să fie produse la Gyor, să coordoneze prototipurile de motoare. De asemenea, inginerul trebuie să realizeze planul tehnologic, să scrie programele necesare şi să ruleze simulările necesare.

Referitor la salariu, Audi promite un salariu de bază competitiv şi bonusuri în funcţie de performanţe. De asemenea, compania oferă cursuri de training şi cursuri lingvistice pentru pregătire.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

@nemtzia

Acum 7 ani

Mult succes sa gaseasca ingineri vorbitori de limba germana care sa fie dispusi sa plece in Ungaria :))))) cretini mai sunt "autistii" aia de la audi :)
Raspunde

Alzara real

Acum 7 ani

unde - s inginerii unguri ?
Raspunde

Pista

Acum 7 ani

Bucatari in anglia...
Raspunde

costy

Acum 7 ani

Ing unguri nu se vand usor multinationalelor, ei mai au si personalitate! Le trebe sclavi ingineri vb si de germana! Yes-men-i! Sa vina in romania daca au kohones! Sa produca aici si sa plateasca aici impozite corect! si apoi ne mai gandim daca o sa ne cumparam carute marca nemteasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus