Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Situaţia transferului lui Calotӑ la Timișoara: “Dupӑ ședinţa de la Federaţie, vom stabili direcţia în care vom face lotul echipei”

Situaţia transferului lui Calotӑ la Timișoara: “Dupӑ ședinţa de la Federaţie, vom stabili direcţia în care vom face lotul echipei”

Situaţia transferului cӑpitanului lui CSU Sibiu, Octavian Popa Calotӑ, la BC Timișoara nu este încӑ decisӑ, dupӑ cum continuӑ sӑ susţinӑ oficialii clubului sibian.

Conducӑtorii clubului spun cӑ o decizie finalӑ se va lua joi, imediat dupӑ ședinţa de la sediul Federaţiei Române de Baschet, unde se va discuta problemele organizatorice pentru noul sezon competiţional. În urmӑ cu douӑ sӑptӑmâni, oficialii lui CSU susţineau cӑ o decizie în cazul Calotӑ se va lua imediat dupӑ ședinţa Consiliului de Administraţie al clubului. Ședinţa a avut loc, însӑ se pare cӑ nici pânӑ acum nu s-a decis nimic oficial.

“Încӑ se discutӑ despre plecarea lui, dar nu e nimic stabilit. Am avut o întrunire cu Consiliul de Administraţie, dar încӑ nu s-a luat o decizie finalӑ. Mâine va avea loc o ședinţӑ la Federaţie și se va discuta câte echipe vor fi în campionat, sistemul de desfӑșurare, dacӑ va fi din nou campionatul cu douӑ grupe valorice și de abia apoi, joi, vom avea o discuţie la Sibiu în care vom stabili direcţia în care vom concepe lotul echipei pentru noul sezon. Deocamdatӑ nu pot spune mai multe despre transferul lui Calotӑ, dar pot confirma cӑ am avut discuţii cu Timișoara și urmeazӑ sӑ le dӑm un rӑspuns în funcţie de decizia pe care o vom lua joi”, a declarat Horaţiu Floca, directorul interimar CSU Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Interesul lui BC Timișoara pentru Octavian Popa Calotӑ a apӑrut de mai bine de trei sӑptӑmâni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

frank

Acum 7 ani

Greu se misca lucrurile la noi, multe necunoscute, trebuie sa asteptam alte sedinte, totul depinde de alte decizii...nimic nu e sigur la club. Totusi...asteptam o minune.
Raspunde

Don Juan

Acum 7 ani

Floca tata....esti vai de capul tau. Vara trecuta te-ai plimbat prin concedii in loc sa faci buget pentru club. Te-a durut pe tine la banana....te-ai dus la coride. Ia naibi valiza sii lasa-ne ca esti un amator de cea mai mare speta...si tu si burtosul ala. Cea a facut Buduleci pe pagina de facebook la reclama aia de la simpa este ca in stan si bran. Defapt daca ma gandesc bine ..Floca si cu Buduleci sunt un fel de Stan si Bran la Clubul asta din toate punctele de vedere. Aspect , minte , comportament.... Auzi ma Flocea...tu aveai bilet cumparat la FINAL 4 de anul asta...cum draq ti-ai permis asa ceva....asa incredere aveai tu in Dan Fleseriu incat erai sigur ca ne eliminca Clujul ? Ce cauta Vulc in CA ??? La CSU a ramas aceasi mizerie ascunsa sub pres de nenea asta de la Pro tv. Sa nu mai dea nici primaria si nici o firma nici un cent pana nu se curata de la radacina. Acolo pute rau si cineva are interese mari sa nu iasa mirosu.
Raspunde

Haha

Acum 7 ani

Da Don Juan ai dreptate. Floca umbla cu camera in anii '90. El e un neica nimeni in aceasta meserie. E ca si cum ai pune un lacatus sa fie medic, un tamplar sa fie profesor, sau un filosof sa fie instalator. El, tras impins ajunge director la un club. Va aduceti aminte de concurs unde rebutul nu a fost in stare sa ia nota de trecere. Grasul ala de Buduleci e ca Fuego ajuns viceprimar. Cam astia sunt cei ce ajung la bucate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus