Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Tim Robbins a ajuns în Sibiu

Tim Robbins a ajuns în Sibiu

Actorul și regizorul Tim Robbins, premiat un două Globuri de Aur și un Oscar se află zilele acestea la Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru. Odată ajuns în Sibiu, artistul a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii săi de pe Twitter.

„În Sibiu, la cel mai vechi teatru din Europa de Est pentru a prezenta „Visul unei nopți de vară” cu actorii de la The Actors’s Gang”, a postat acesta pe contul său. Acesta a susținut o conferință specială, „Cătălin Ștefănescu în dialog cu Tim Robbins”, pentru emisiunea Garantat 100%, în care a vorbit despre sensul vieții, despre cultură, dar și despre diferențele care există în această lume artistică.

„Am descoperit lucruri noi în ultimii cinci ani, noi percepții ale realității. Există o carte pe care am descoperit-o în ultimii ani și se numește „De rerum natura” scrisă de Lucretius și este un poem despre viață. Tot iau această carte cu mine și nu vreau să o termin, pentru că vreau doar să iau câte un pic din ea, pentru că ne oferă o viziune frumoasă a vieții. Lucretius credea că întregul scop al vieții a fost să caute plăcerea și să evite durerea. Acestea sunt scrieri despre viață, iar această carte a fost pierdută timp de 1000 de ani și a fost găsită într-o mănăstire din Germania. Eu sunt fascinat de modul în care această bucată de înțelepciune a ajuns din nou la noi și mă face să cred în umilința existenței”, spune Robbins.

Ck78NV5UoAEHThI

O altă conferință la care acesta va participa, „Cătălin ștefănescu și Irina Margareta Nistor în dialog cu Tim Robbins” va avea loc la Filarmonica de Stat, vineri, de la ora 14.00.

Tim Robbins a produs teatru în ultimii 35 de ani ca actor, regizor, dramaturg și este director artistic al The Actors’ Gang. Robbins a jucat, de asemenea, un rol important în dezvoltarea și extinderea programelor de educație și de sensibilizare ale The Actors’ Gang - programe de artă care au ajuns la sute de copii din școli, dar și la bărbați și femei aflaţi în închisorile din statul California. Pentru întreaga sa activitate, Tim Robbins va primi o stea pe Aleea Celebrităților din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus