Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

A venit vara şi la Păltiniş. Complexul de vară Arena Platoş se deschide

A venit vara şi la Păltiniş. Complexul de vară Arena Platoş se deschide

►           Cel mai mare complex de agrement din județul Sibiu își deschide în weekend porțile

        Sezonul de vară la Arena Platoș Păltiniș se deschide cu două party-uri și un concurs ciclist de anduranță

 După mai bine de doi ani de planificări și investiții, Arena Platoș Păltiniș deschide la poalele munților Cindrel cel mai mare complex de agrement din județul Sibiu, un parc de distracții cu peste 15 atracții care mai de care mai spectaculoase. Sibienii au avut ocazia să vadă o mică parte din aceste atracții în 1 iunie, când, de ziua copilului, Arena Platoș Păltiniș a adus în Piața Mare un castel gonflabil pentru cei mai micuți dintre copii, terenul de fotbal cu apă și bag-jump-ul, unul dintre cele mai distractive elemente ce se va regăsi și în complexul de la Arena Platos Păltiniș. Acestora li se adaugă săniuța de vară, cea mai spectaculoasă instalație a complexului, traseele de biciclete cu diferite grade de dificultate, imensele bile de zorbing, aleea cu povești, părculețul cu animale, potecile de hiking și multe, multe alte modalități de a petrece timpul liber în aerul curat al stațiunii Păltiniș. „Complexul de vară are ca scop sprijinirea dezvoltării turismului de vară în zona stațiunii Păltiniș. Aerul ozonat al munților Cindrel este recunoscut în toată țara însă posibilitățile turistice ale zonei sunt destul de reduse. Am conceput acest parc de distracții în așa fel încât indiferent de vârstă, fiecare turist să își găsească distracția preferată”, spune Ioana Chitea, managerul complexului Arena Platoș Păltiniș.

Weekend-ul de distracție începe vineri, 24 iunie. Dan Fințescu și Dj OLix convoacă sibienii la o ședință extraordinară a Partydului Kiss FM, un warm-up party ce se va întinde până târziu pe pajiștea din fața Apres Ski-ului complexului. Tot vineri seara, temerarii înscriși la concursurile de ciclism de sâmbătă vor avea antrenamentele oficiale unde vor putea testa toate surprizele pregătite de organizatori pe traseu.

Sâmbătă e o zi plină de concursuri și de distracție. Ziua începe cu concursul de biciclete pentru copii și sesiuni de skateboard pe MiniRamp. Spectacolul se deschide cu săriturile cu bicicleta pe BagJump și continuă cu concursul de downhill. Aproape de lăsarea serii va începe principalul eveniment al zilei, concursul de CrossCountry ce va dura aproximativ șase ore, până aproape de miezul nopții. Echipele înscrise în concursul de CrossCountry sunt formate din câte 2 concurenți care vor ataca circuitul în sistem de ștafetă. Concursul începe la ora 18 și se încheie la ora 24. Ștafeta se va schimba la service point iar clasamentul va fi stabilit în funcție de câte ture va reuși să facă fiecare echipă. Vârsta minimă de participare este de 16 ani iar lista de înscrieri încă este deschisă și poate fi accesată pe www.arenaplatos.ro. Concursurile pentru copii încep la ora 12 și se vor desfășura în cadrul grădiniței și a zonei de joacă iar micuții sunt permanent îndrumați și supravegheați de personalul complexului. Picii se vor putea întrece cu trotineta sau bicicleta pe traseu offroad iar cei mai mari se vor putea răcori pe terenul de fotbal pe suprafață umedă sau vor putea simți adrenalina gustând atracții mai dinamice precum zorbing și traseu de tiroliene.

Petrecerea începe sâmbătă, de dimineață. DJ Coralie deschide ziua de la ora 12 până la ora 18 după care DJ Mike One și DJ Jele vor prelua pupitrul până după miezul nopții, iar apoi CampSauvage va duce petrecerea până în zorii zilei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus