Luni,
21.06.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean are primul consilier

Președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean are primul consilier

Noul președinte al Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a anunțat astăzi, prima persoană care va fi angajată într-un post de consilier personal. Aceasta este Camelia Proca, președinta ALEG, cunoscută militantă în Sibiu pentru drepturile femeii. Totodată ea este și coordonatorul Festivalului Egalității de Gen, ce se desfășoară anual în municipiu. ”S-a făcut o primă angajare, vorbim de un consilier pe partea de comunicare și relații cu ONG-urile și mediul de afaceri, e vorba de o persoană pe care s-ar putea să o cunoașteți, e vorba de Camelia Proca, președinta Asociației ALEG”, a anunțat Daniela Cîmpean.

O altă persoană va fi angajată pe un post de consilier tehnic, însă până acum nu s-a decis asupra unui nume. ”M-am gândit că e important să acopăr domeniile vulnerabile, ori ca și femeie, cel mai vulnerabil domeniu este cel legat de partea tehnică. Și ca consilier județean am semnalat că în aparatul de specialitate nu sunt oameni pregătiți pe acest domeniu de activitate, motiv pentru care am avut mai multe întâlniri cu persoane care ar putea ocupa acest post de consilier tehnic”, a mai spus Cîmpean.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

cititor 13

Acum 4 ani

si ca consilier.....cacofonie........nu este permisa asa ceva la un avocat!!!
Raspunde

cititor 13

Acum 4 ani

si ca consilier.....cacofonie........nu este permis asa ceva la un avocat!!!
Raspunde

...

Acum 4 ani

Avocații prin definiție vorbesc mult și prost!
Raspunde

...

Acum 4 ani

Duduia aceasta cu părul morcovit e consiliera? Dar... să nu ne lăsăm influențați de aparențe... Succes ,Morcoveață!
Raspunde

Pravale Baba

Acum 4 ani

Rautacios, dar amuzant.
Raspunde

emilbobu

Acum 4 ani

Seamana cu Marcy Darcy :)))
Raspunde

alzara medic

Acum 4 ani

Mai bine caconsilier decât absolut incorectul " ca ŞI femeie " !Femeie, ia - ţi şi un consilier pt lb română ,nu doar pt " egalitatea de gen "(?) Obs de biolog ,genurile sunt complementare ,nu egale .Din experienţă .
Raspunde

Geta

Acum 4 ani

Adeca sa fiu eu egala cu genul neutru?
Raspunde

Flavius

Acum 4 ani

Angajeaza-l pe Botesch
Raspunde

Loredana Kaschovits

Acum 4 ani

Cred ca mai bine de atat nu putea alege. Ma bucur sa vad ca nu sunt promovate doar agendele politice. O surpriza placuta! Iar Camelia Proca din cate stiu, este un om echilibrat si dedicat. Felicitari!
Raspunde

Magda

Acum 4 ani

Cinste ei ! Privind exprimarea : se poate corecta . Fiecare dintre noi are un rol important in societate, pentru progres pentru egalitatea dintre femei si barbati . Copiii vor profita de faptul ca parintii sint la fel de avantajati si au mai mult timp pentru ei.
Raspunde

Diana

Acum 4 ani

Un om deosebit si integru, speram ca restul echipei sa fie aleasa la fel de inspirat. Mult succes!
Raspunde

Camelia Proca

Acum 4 ani

Mulțumesc pentru prezentare si pentru încurajări. Egalitatea de gen înseamnă a valoriza atât contribuiția femeilor cât şi pe cea a bărbaților în societate şi în familie, a acorda șanse egale de împlinire. Promovează relaţiile bazate pe parteneriat în locul celor bazate pe puterea pumnului. Mai multe detalii pe www.aleg-romania.eu
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna ! Sa-nțeleg ca-i experimentat ambele variante ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus