Vineri,
23.02.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Dezbracă-te și mergi la muncă! Dacă o spune președintele țării….

Dezbracă-te și mergi la muncă! Dacă o spune președintele țării….

Locuitorii din Belarus au “aprins” twitter -ul în această săptămână, după ce au început să posteze imagini cu ei și colegii lor, dezbrăcați, la locul de muncă, după o greșeală de exprimare a președintelui Alexander Lukashenko.

“Inovații, tehnologii IT, privatizare. Totul este clar. Le-am cucerit pe toate. Dar, într-un final, totul e foarte simplu: fiecare dintre noi trebuie să se dezbrace și să muncească“, a spus președintele săptămâna trecută la o conferință în Minsk, transmite The Telegraph.

Analiștii spun că Lukashenko, în vârstă de 61 de ani, probabil a vrut să spună, să dezvolte, verbe care seamănă mult în limba rusă. Locuitorii din Belarus au prins din zbor idea și au fost încântați de oportunitatea de a se distra puțin pe seama liderului lor, care celebrează 22 de ani de când este la putere.

Sub hashtag ul #getnakedandgotowork (#раздеватьсяиработать), rețeaua de socializare a fost invadată de fotografii din cele mai diverse locuri de muncă. Cei mai mulți au postat, alături de fotografie, comentarii de genul “dacă așa spune liderul nostru, așa trebuie să facem…” sau  “Ordinul a venit de sus. Și ca niște cetățeni buni ce suntem….”

#раздеватьсяиработать #флэшмоб

A photo posted by Dina Govorun (Халилова) (@khalildin) on

#раздеватьсяиработать #чеммыхуже))

A photo posted by Макс Плетнёв (@poopser87) on

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

-

Acum 7 ani

care dintre ei ? adica dintre presedinti?
Raspunde

-

Acum 7 ani

dedicatie: ''oliver having bath with mammy''
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna ! Cum am putea face sa avem si noi un astfel de presedinte ?
Raspunde

me

Acum 7 ani

Din pacate nu vad nici un dublu mixt prin pozele astea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus