Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Cinci ani de Media Music Awards la Sibiu

Cinci ani de Media Music Awards la Sibiu

Singura gală de premii muzicale din România, organizată outdoor şi cu premii acordate pe baza difuzărilor radio–TV, Media Music Awards se va desfășura, ca şi până acum, în Piața Mare, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal.

Gala MMA ajunsă la cea de-a cincea ediție va avea loc pe 15 septembrie 2016 și sunt așteptați să participe peste 40.000 de spectatori.

„Cifra cinci ne poartă noroc: anul acesta sărbătorim cinci ani de Media Music Awards, singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio și tv. Peste 150.000 de spectatori au fost prezenţi în cele patru ediţii de până acum şi ne bucurăm să continuăm cu încă un sezon cel puţin la fel de spectaculos. Vă promitem o ediţie plină de surprize şi show-uri de excepţie”, spune Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Trofeele Media Music Awards sunt acordate în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an, iar statisticile sunt efectuate de Media Forest, companie ce identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

La cele 4 ediții Media Music Awards de până acum au luat parte artiști de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banică, What’sUp, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

baba

Acum 7 ani

Sper sa o vad pe Andra anul accesta .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus