Sâmbătă,
02.07.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

Băsescu, atac la Iohannis: Oricât ai fi de înalt, înălțimea nu te scutește de prostie

Băsescu, atac la Iohannis: Oricât ai fi de înalt, înălțimea nu te scutește de prostie

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a făcut o serie de declarații dure cu privire la declarațiile actualului șef al statului Klaus Iohannis referitoare la prezentarea rezultatelor summitului NATO de la Varșovia ca pe o mare victorie a țării noastre.

Băsescu a declarat la B1tv: ”Oricât ai fi de înalt, înălțimea nu te scutește de prostie. Și dacă ai 1,50 și dacă ai 2 metri, poți fi prost. Scuzați-mă că sunt atât de direct. Afirmația că odată cu domnia sa România nu mai stă ca ghiocelul arată un om mărunt, care a venit și el din provincie și a aflat că e președintele României. Vă asigur că nu cu primarul Sibiului s-a negociat scutul antirachetă. Nu cred că era acolo când eu negociam cu Biden și nici când confirmam cu Obama. Nu am văzut pe nimeni de 2 metri însoțit de soția cu mânecile descoperite și cu fusta deasupra genunchilor”.

Fostul președinte a explicat, în opinia lui, motivele pentru care, dincolo de eșecul pentru România, summit-ul a fost un succes pentru întreaga alianță.

”A fost un eșec pentru România, dar un pas înainte pentru NATO. Asta nu a sesizat domnul Iohannis, deși a fost la Varșovia. Sunt un om care a participat la cinci summit-uri NATO. Le știu interiorul, nu declarația de final. Vreau să notăm toți faptul că e cel mai puternic mesaj dat la Varșovia adresat Rusiei. Asta trebuia să vadă Iohannis, nu să încerce să ne spună că de la el a început poziția nonnghiocel. El a fost un absent acolo, nu a înțeles ce s-a întâmplat.

Băsescu ar termina autostrada Pitești – Sibiu în trei ani

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mai declarat, că dacă ar mai avea un mandat de cel puţin trei ani la conducerea Ministerului Transporturilor, ar construi mai multe autostrăzi.

"Dacă cineva îmi dă portofoliul Transporturilor, eu vă asigur că în trei ani am şi autostrada Piteşti-Sibiu şi Braşov-Oradea. (...) Tot programul de reabilitare a drumurilor naţionale existente, aşa cum le-a lăsat Ceauşescu, este conceput în timpul mandatului meu şi executat, în cea mai mare parte, în timpul meu. Inclusiv celebra Bucureşti-Iaşi este începută în timpul meu", a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

14 comentarii

Greuceanu

Acum 5 ani

Ia mai du-te mah..... Nu te cam caci pe tine!? Ai fost si primar si ministru si presedinte! Toate le-ai făcut!!!!!
Raspunde

lol

Acum 5 ani

:))) ar termina autostrazile alea precum a terminat si flota?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

Bre Basecsu, io criez ca si matali te-ncadriez între 1,5 si 2 metri desi nghici macar matali nu ești scutit di bolunzala. In alta ordine di idei nu iereai matali ministru cand 'sasi ca România n-are nevoie di "autobahne" ?
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Cineva iar n-a pus gheata :)))))))) Provincie? Ca Duhoarea Dumneavoastra Bahica o fi de la capitala Murfatlar?! :))))))))))))))))))))) LOLZ. Era Sibiul capitala inainte ca mahalaua de oieri bucale sa existe macar :)) PS Baselu, SI Ramnicu Sarat e mai capitala ca bucale, bucale e doar capitala curvelor, mediei (aka spalare creiere), manelariei si parvenitilor cu Ferrari ce nu stiu sa mestece in mestecatoare ;) Firea primar pe viata ! Hai noroc si la inca o flota ! Drum bun pe valurile Dunarii...
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

PS o fi avand KWJ nevasta usor desucheata, dar n-are fiica handicapata si retarda :)
Raspunde

costy

Acum 5 ani

Basescu, omul serviciilor straine de informatii, infiltratul in conducerea tarii, omul care a distrus flota, omul care inainte de 89 si dupa a ciripit tot la securitate ca sa parvina, omul care provoca pagube colosale romaniei prin constatarile pe care le facea in caz de accident la Anvere! Omul conflictelor, omul care nu are liniste daca nu este in conflict cu cineva! Basinescu asta sa mai termine, latra dar nu-l baga nimeni in seama, nu mai are nici o putere in societatea romaneasca! O paiata nespalata care pute efectiv a alcool.
Raspunde

B.Utoru

Acum 5 ani

Cum le ştie el, Băse, pe toate! Da' când a fost preşedinte, a distrus ţara. De ce nu-l leagă mai repede pe piticu-porno ăsta? Încă-l mai apără americanii?
Raspunde

ion

Acum 5 ani

BaSulica! De ce nu ai facut autostrazi cand ai fost ministrul transporturilor. Te-ai opus si ai zis ca Romania nu are nevoie de autostrazi. Asa ti-au dictat serviciile in slujba carora lucrezi de dupa '89. Pe atunci nu eram membrii NATO si UE ca sa poata astia sa ne suga de bani.
Raspunde

el

Acum 5 ani

Cred ca la chior prostia e direct proportional cu chelia...i.a murit laudatorii. Praf a facut cand era ministru transportului, praf a facut si ca presedinte, pe langa certurile interminabile.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nene la voi inteligenta e la fel de "sclipitoare" precum e originea de " nobila" ?
Raspunde

Augnik

Acum 5 ani

Ce muträ de milog are bäsinescu ästa.
Raspunde

Zorro

Acum 5 ani

O moaca de boschetar betiv are base asta...cei ce l-au votat vreodata cred ca au probleme la mansarda!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus