Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
7°C

Bucurie de nedescris la Campionatul European. Andreea Dragoman cucerește medalia de aur cu echipa națională a României

Bucurie de nedescris la Campionatul European. Andreea Dragoman cucerește medalia de aur cu echipa națională a României

Andreea Dragoman a reușit să câștige medalia de aur cu echipa națională a României la Campionatul European de junioare din Zagreb (Croația), la competiția pe echipe, alături de Adina Diaconu, Andreea Clapă și Mihaela Plăeșu. Medieșeanca s-a aflat la primul său European din postura de junioară, punând astfel umărul la cel de-al 11 titlu european la junioare din istoria naționalei țării noastre.

13669664_1807481486153691_6864490252428754396_n

Jucătoarele naționalei și-au respectat blazonul de favoritele numărul 1 ale turneului și au trecut rând pe rând de puternicele naționale ale Poloniei (3-0), Franței (3-0), Rusiei (3-2) și Serbiei (3-0), în marea finală.

“Am fost favoritele 1 şi ne doream foarte mult acest titlu, Am început puţin mai greu, cu emotii, pierzând un meci în grupă, dar apoi ne-am mobilizat şi am reuşit să trecem de fiecare meci cu bine, chiar şi de finală. Mă bucur că am început bine această categorie, eu am fost a două în echipă şi am încercat să joc cât de bine pot. Această medalie de aur înseamnă foarte mult pentru mine, pentru mi-am dorit-o mult înainte şi acum visul mi s-a îndeplinit. Cred că această performanță îmi va da încredere pe mai departe”, a mărturisit sportivă pentru Turnul Sfatului.

andreea dragoman

Pentru sportiva din Mediaș urmează alte trei probe de la care așteaptă alte medalii: la simplu, dublu și dublu mixt. Andreea Dragoman este legitimată la CS Romgaz Mediaș și este antrenată de Gheorghe Vaida.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus