Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

GALERIE FOTO – Cum arată noul model Dacia Duster

GALERIE FOTO – Cum arată noul model Dacia Duster

Dacia tocmai a depăşit patru milioane de maşini vândute la nivel mondial, iar marca de buget de la Mioveni va căuta să păstreze acest impuls cu un val de noi modele.

Planurile includ un nou Duster, iar, pentru a valorifica mai bine piaţa SUV-urilor aflată în continuă creştere, o versiune mai mare şi mai practică, cu şapte locuri, eventual sub denumirea Grand Duster, va sosi anul viitor, relatează Auto Express.

duster 3

Pentru a menţine costurile cât mai mici, Grand Duster va folosi platforma actualei versiuni cu cinci locuri, dar cu un ampatament mărit pentru a găzdui un al treilea rând de scaune.

duster 2

Versiunea cu şapte locuri va măsura în jur de 4,7 metri lungime - cu 2 cm mai lung decât un Duster standard. De asemenea, versiunea standard este de aşteptat să crească cu aceeaşi lungime, până la aproximativ 4,3 metri.

duster 4

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Vasile V. Vasile

Acum 6 ani

Mama ei de aritmetică! Grand Duster va fi cu 2 cm mai mare decât versiune standard și v-a măsura 4,7 m. Versiunea standard v-a crește și ea cu aceeași lungime și v-a măsura 4,3 m. Ultima oară când am verificat între 4,3 m și 4,7 m sunt 0,4 m adică 40 de centimetrii... Sunt curios cum or să îngrămădească ăștia de la Dacia încă un rând de scaune în 2 cm în plus...
Raspunde

Anonymus

Acum 6 ani

nu toti sunt ingineri si stiu diferenta intre cm si mm sau m iar creierul de bibilica nu il ajuta pe cel ce a scris articolul sa gandeasca inainte sa scrie aceste ineptii... pe principiul trebuie sa scriu si eu o stire la ziar hai sa scriem orice ar fi si orice s-ar intelege. asta este ziaristica actuala si actualii reporteri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus