Luni,
10.05.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Un rucsac și un telefon mobil au fost găsite în Sibiu. Proprietarii sunt așteptați la Poliție pentru a le recupera

Un rucsac și un telefon mobil au fost găsite în Sibiu. Proprietarii sunt așteptați la Poliție pentru a le recupera

La sediul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale a fost adus un telefon mobil tip smartphone, găsit în data de 2 iulie pe raza municipiului Sibiu.

Întrucât până la această oră nu este înregistrată nicio sesizare de pierdere a unui astfel de telefon mobil, proprietarul acestuia este invitat de poliţişti la sediul din municipiul Sibiu al Biroului Investigații Criminale pentru a-l recupera sau este rugat să apeleze numărul de telefon 0269/208455, în intervalul orar 0830 – 1530, transmit reprezentații Poliției Sibiu.

În data de 4 iulie, pe o stradă din municipiul Sibiu a fost identificat un rucsac, până la această dată neexistând nicio sesizare referitoare la pierderea unui astfel de bun. În aceste condiții, proprietarul acestuia este invitat de poliţişti la sediul din municipiul Sibiu al Biroului Ordine Publică (Poliția Municipiului Sibiu) pentru recuperarea rucsacului.

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

Iak încă uo dovad ca sirvisili nu culcati ! Bravo luor c-o riusit sa dijoasi uo tintativa di atac tirorist, pus la cali cu un rucsac suspiect conținând uo buomba artizanali pi baza di praz si ciusc ! Cât dispre tilifonul moghil, sa banui c-ar hi a lu' Tudy , cum nu stit cari, ala a lu' Zavuoranca, si cari ar hi vinit asilea in calități di "stratieg" sa pună pi chisoari hiliala local a lu' partidu' lu Maniquin Slabiseanu, uai !
Raspunde

Alzara

Acum 4 ani

Medicatia...ti-ai luat-o javra???:)))))
Raspunde

xyz

Acum 4 ani

S-a gasit un telefon mobil, dar nimeni nu vine dupa el? Ce naiba? Nu are numere in agenda sau nu stie nici unul sa foloseasca un telefon? HAi sa fim seriosi, ca telefonul putea sa ajunga la proprietar in maxin 24 de ore daca se suna la unul din numerele din agenda.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus