Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

PMP Sibiu: Suntem a treia forță politică din țară

PMP Sibiu: Suntem a treia forță politică din țară

Președinta PMP Sibiu, Diana Popa, susține că unul din motivele pentru care s-a produs fuziunea dintre PMP și UNPR este de a avea la alegerile parlamentare observatori în toate secțiile de votare, devenind partid parlamentar. ”Întrucât PMP va constitui grup parlamentar, la alegerile din toamnă vom avea reprezentanți în toate secțiile de votare . Precizăm că  la alegerile locale, peste 1,2 milioane de voturi au fost anulate la nivel național, majoritatea de la partidele fără reprezentanți în secțiile de vot, iar în județul Sibiu au fost declarate nule 10.868 voturi, din cele 169286 voturi exprimate. Amintim faptul că PMP Sibiu a obținut un număr de 7823 de voturi pentru Consiliul Județean Sibiu și mai era nevoie de doar 110 voturi pentru ca PMP Sibiu să acceadă în acest for decizional”, susține Diana Popa.

Odată cu fuziunea dintre PMP și UNPR partidul va avea în județul Sibiu 48 de consilieri locali, 34 consilieri  de la PMP și 14 de la UNPR,  3 viceprimari - 2  viceprimari de la PMP, dintre care unul este viceprimar de oraș - Ocna Sibiului, și un viceprimar de la UNPR.

La nivel național, PMP va avea peste 2500 de consilieri locali, 51 de consilieri județeni, 138 de viceprimari și peste 40 de primari. ”În urma fuziunii PMP- UNPR, PMP a devenit a treia forță politică ca număr de aleși locali din România și formațiunea politică cu șanse reale de intrare în Parlamentul României”, a mai spus Diana Popa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

Uai "surioari, fuorta dicat in capsuarili vuoastri siesi, sau aiat nievoi di un imbuold cari sa va ajuti s-o luat la vali .....
Raspunde

M

Acum 6 ani

Aceasi prostituție ca si la TOATE celelalte partide politice
Raspunde

K.Samuel

Acum 6 ani

De ce spui toate? Ce prostitutie ai vazut la UCDR, M10, USB si alte formatiuni cu coloana vertebrala? Daca suntem in continuare ignoranti, bagand pe toata lumea in aceeasi oala si dand voturilor acelorasi candidati, din partidele pe care atat de aspru le criticam, n-o sa iesim niciodata din mocirla in care ne aflam.
Raspunde

alzara - medic

Acum 6 ani

Excepțională jonglerie : așteptăm vuctoria funală a PMP fără să participe la vot : desigur fuziunea prin absorbție a câștigătorului anunțată de această frumoasă !
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

Doamniii, da' se sara gria am avut ! Toati javrili or sărit sa ma musti di fesa.... Azi cried ca mierg "la piesti" sa ma rielaxiez o tar.
Raspunde

Gigea

Acum 6 ani

Bascalia basesciana alcoholic pmp!
Raspunde

Nicu

Acum 6 ani

Va trece de 5% la alegerile parlamentare acestPmp,dar in judetul Sibiu e posibil sa nu aiba niciun ales.Referitor la voturile nule nu au fost multe fata de iunie 2000 cand la cj sibiu au fost declarate nule 21,3% din voturi ,fata de 6,8 % acum.Spre perfectiune mergem.PMP Sibiu nu a avut votanti de aceea nu a intrat in cj. Sibiu.Punct si de la capat,mai cautati consultanti politici-ca nu prea aveti?
Raspunde

Nesuferitul

Acum 6 ani

In Romania, politica face cel care nu s-a realizat profesional sau in afaceri. In politica nu vezi niciun om de afaceri de succes care sa nu fi facut afaceri cu statul; deasemenea nu gasesti profesori adevarati sau avocati de succes. Se intalnesc doar frustratii si lenesii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus