Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

S-au afişat notele finale la BAC, după contestaţii

S-au afişat notele finale la BAC, după contestaţii

Actualizare:

Ministerul Educației a publicat rezultatele  examenului de Bacalaureat, după contestații. Rezultatele finale pot fi văzute aici. La nivelul judeţului Sibiu au rămas două medii de 10.

Ştire iniţială:

Rezultatele de la Bacalaureat 2016, după contestaţii, se vor publica pe portalul edu.ro sâmbătă, 16 iulie. Rezultatele finale vor fi afişate în jurul orei 12:00, la avizierele şcolilor şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

După ce au susţinut probele de la Bacalaureat  şi au primit nota de evaluare, un număr  de 605 contestații au fost depuse în licee de către absolvenţii de clasa a XII-a din Sibiu. Potrivit ISJ Sibiu cele mai multe s-au depus la Limba și Literatura Română, 294, la proba la alegere 173, la Matematică și Istorie 128 , iar la Germană 10.

La examenul de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie – iulie, județul  Sibiu a obţinut, înainte de contestații,  un procent de promovabilitate de 77,69 %.

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

Tari-s mândra-curioasa sa videm cat plavani or mai primi "diploma di iecscelenta" ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus