Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Plimbările muzicale revin la Cisnădioara

Plimbările muzicale revin la Cisnădioara

În iulie și august se va desfășura cea de-a 10-a ediție a stagiunii estivale de concerte „Plimbări muzicale la Cisnădioara”. Primul eveniment din seria celor șase concerte camerale va avea loc în data de 24 iulie 2016, la ora 17.00, în Biserica Evanghelică din centrul comunei Cisnădioara, iar formația „Baroque Ensemble Transylvania” (Cluj-Napoca) va deschide oficial stagiunea.

”Baroque Ensemble Transylvania va susține un concert ce va oferi publicului atât piese muzicale din prima parte a secolului al 18-lea, dar și opus-uri contrastante cu epoca barocă, semnate de către compozitori contemporani: Hans Peter Türk (*1940) și Adrian Borza (*1967). Repertoriul muzical se prezintă la fel de divers și în următoarele concerte ale stagiunii estivale. Artiștii invitați provin în egală măsură din străinătate, Transilvania, respectiv Sibiu, și vor delecta auditoriul cu interpretarea unor piese muzicale compuse pentru voce, orgă/clavecin, instrumente de coarde și instrumente de suflat din lemn. Programul complet al „Plimbărilor muzicale la Cisnădioara” este disponibil pe site-ul Plimbari muzicale la Cisnadioara. Intrarea este liberă, iar donațiile la finele concertului sunt binevenite.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus