Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

FC Hermannstadt își definitivează lotul pentru Liga a III-a. Nu mai puțin de 35 de jucători prezenți la reunirea echipei

FC Hermannstadt își definitivează lotul pentru Liga a III-a. Nu mai puțin de 35 de jucători prezenți la reunirea echipei

FC Hermannstadt va disputa, la sfârșitul acestei săptămâni, două meciuri amicale, în urma cărora antrenorul principal Marian Mărgărit va definitva lotul echipei cu care va pleca în cantonament.

Primul meci de verificare va avea loc sâmbătă, 23 iulie, de la ora 11:00, împotriva echipei din Liga a II-a CSM Râmnicu Vâlcea, pe stadionul din Râmnicu Vâlcea. Al doilea meci se va desfășura pe stadionul Obor din Sibiu, împotriva formației de Liga a III-a CS Șirineasa Râmnicu Vâlcea.

Staff-ul tehnic va alcătui două echipe pentru cele două jocuri de pregătire, urmând ca la sfârşitul săptămânii viitoare să definitiveze lotul cu care va pleca în cantonament.

Pe parcursul acestei săptămâni, pe lângă achiziţiile realizate până acum, antrenorul principal, Marian Mărgărit, va avea la dispoziţie mai mulţi jucători care vor susţine probe de joc. La reunirea echipei, de ieri, nu mai puțin de 35 de jucători.

În această vară, FC Hermannstadt i-a transferat pe Răzvan Dîlbea (CSM Rm. Vîlcea), Bogdan Piko, Radu Necşulescu, Adrian Cârstean (toţi Metalurgistul Cugir), Ionuț Petrescu, Alexandru Barbu, Gabriel Oiţă şi Paul Medeşan, toţi de la Măgura Cisnădie, şi Ionuţ Tătaru (Olimpia Satu Mare).

FC Hermannstadt a promovat, anul acesta, în Liga a III-a, la primul an de la înființare.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

X

Acum 5 ani

Sigur nu sunt cei din Star Trek?
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Muahahahaha! aici sunt banii nostrii, ai orasului...traiasca ala de la piete...
Raspunde

Lucian

Acum 5 ani

Dute draq de prost Sile! Banii lu aia de la Barcelona unde sunt? Sau ai prostilor de la Madrid. Esti un prost ! In Sibiu trebuie si sport un stadion nou . Dar tu ce sa sti cand vrei sport mai mergi pe centru la o artifică. Vai de tine!
Raspunde

nucu

Acum 5 ani

Dute la teatru daca nu vrei footbal
Raspunde

Ombladon

Acum 5 ani

Daca si echipa asta joaca fotbal si reprezinta Sibiul? Eu zic sa va bagati mintiile in cap, este o alta gaselnita de a lu Lungu! Dupa ce a falimentat impreuna cu Hambasan Vointa Sibiu, acum pac alt proiect mort din fase. Lungule sa-ti dam la M**e!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus