Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Cele mai bune hoteluri din Sibiu, conform TripAdvisor

Cele mai bune hoteluri din Sibiu, conform TripAdvisor

Sibiul este vizitat pe tot parcursul anului de turiști din toate colțurile lumii. Oamenii pleacă, de cele mai multe ori, cu o părere bună despre hotelurile în care au fost cazați sau locurile pe care le-au vizitat. Acest aspect este confirmat și de cel mai mare site destinat turismului, TripAdvisor. Însă, nici comentariile negative nu lipsesc, neregurile fiind imediat taxate.

Primul loc de cazare recomandat de turiștii din întreaga lume este hotelul Hilton.  Cei mai mulți turiști spun că au fost tratați foarte bine, servirea fiind excelentă, la fel și serviciile: ,,un hotel foarte curat cu niște camere foarte frumoase, personalul foarte prietenos”. Un lucru apreciat de aproape toți turiștii este spa-ul hotelului și, de asemenea, piscina:  ,, spa-ul este magnific”, ,,serviciile de spa și masaj sunt excelente”, ,,piscina este excelentă și nici nu a fost aglomerat când am mers noi și spa-ul este excelent”, spun turiștii. Oamenii apreciază faptul că hotelul  este poziționat lângă padure, departe de agitația orașului și spun că o să mai revină: ,,este a doua oară când am fost cazată aici și o să mai vin”, spune într-un comentariu o turistă din Londra.

,,Hotelul din inima orașului

Următorul loc pe listă este Casa Luxemburg. Situat în Piața Mică, hotelul este foarte apreciat pentru camerele spațioase, decorațiunile tradiționale și ospitalitatea angajaților. Însă, cel mai apreciat  lucru rămâne poziționare datorită căreia a primit apelativul de ,,hotelul din inima orașului”. ,,Un hotel încântător localizat direct în centrul orașului. Camerele sunt uriașe”,  ,,locația a fost perfectă, exact în centrul orașului” ,,Casa Luxemburg este prefect localizată în mijlocul orașului”, spun vizitatorii în comentarii.

,,Curat și modern

Hotelul Ramada este un alt hotel apreciat de cei care vin să își petreacă vacanța la Sibiu. Aspectul modern și priveliștea pe care o oferă etajele superioare sunt cele mai des menționate în comentarii: ,,Ramada este un hotel foarte frumos construit, curat și și foarte modern. Să optați pentru camerele de la ultimele etaje, o să aveți o priveliște frumoasă din toate direcțiile”, spune un turist din Cehia.

,,Este un hotel nou și modern, situat foarte aproape de centru și de toate atracțiile. Camera noastră a fost curată și destul de mare. Să cereți camere la nivelul nouă sau chiar mai sus. Priveliștea orașului și a munților este fantastică”, spune un alt turist.

,,Preț premium pentru mediocritate

La coada clasamentului se află Pensiunea Mai, care, conform utilizatorilor site-ului TripAdvisor, are cele mai proaste servicii.

,,Scriu această recenzie pentru că totul este dezastruos:  fără apă caldă, mâncare proastă la un preț mare, televizor preistoric, cameră cu mobilier foarte ieftin, băile miros urât, semnal wi-fi prost , iar proprietarul este nepoliticos. Deci, să nu mergeți acolo pentru că o să vă stricați vacanța”, spune un turist.

,,Am stat două nopți și pot spune că nu recomand nimănui. Personalul este nerespectuos, nu am avut apă caldă, la micul dejun nu am avut prea multe de ales, mâncarea a avut un gust ciudat”, completează un alt vizitator. Păreri nu foarte bune are și hotelul Libra de care turiștii se plâng de personal, de aerul condiționat și de prețurile puțin prea mari pentru serviciile oferite.

Când vine vorba de locurile pe care străinii le vizitează când ajung în Sibiu, Piața Mare este în vârful clasamentului cu cele mai multe recenzii pozitive. Oamenii sunt încântați de clădiri, de lumini și de priveliștea pe care Piața o oferă. ,,Minunat”, ,,de neratat”, ,,locul unde mereu se întâmplă ceva”, spun vizitatorii. Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului și Turnul Sfatului sunt următoarele pe listă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

12 comentarii

Brian Loman

Acum 6 ani

Subscriu în privința Pensiunii Mai. La ultima vizita acolo mirosea pestilențial a budă fermentata, iar despre mâncare nu vreau să vorbesc.
Raspunde

Micul Muci

Acum 6 ani

Iti recomand pensiunea ''Vlad'' din Fintinele.N-ai wi-fi da'i curat,mincarea buna si linisteHint:daca-ti duci un CD/DVD Led Zepp si/sau Phoenix esti tratat(din motive care-mi scapa) regeste!
Raspunde

Florina

Acum 6 ani

Lista de pe TripAdvisor nu este corecta. In mod sigur Hotelul Hilton din Sibiu nu este pe primul loc si nu isi merita cele 5*.
Raspunde

allex06

Acum 6 ani

Care sunt argumentele?
Raspunde

BON

Acum 6 ani

HILTON, "Hotelul din inima oraşului"???biţi despre Pensiunea MAI Voi glumiţi sau nu cunoaşteţi? Dacă v-au comandat un articol pentru reclamă, măcar faceţi-l profesional. Şi-apoi am auzit mai multe voci care spun că nu merită cele 5 stele!? Iar dacă vorbim despre: "Cele mai bune hoteluri din Sibiu, ..." nu ştiu de ce vorbiţi despre Pensiunea MAI?
Raspunde

Adevărul

Acum 6 ani

E FOARTE CORECT ARTICOLUL. Din când în când vizitez Pensiunea Mai. Un prieten străin spunea că la acest local e ca de obicei: mâncare proastă. O budă administrată de-o mahalagioaică și-un elefant pampalău...
Raspunde

dorin

Acum 6 ani

Pensiunea Mai este un local in care calitatea serviciilor este tot mai proasta. Spun asta pentru stiu cum au evoluat lucrurile in timp. Mirosul canalizarii e pestilential, calitatea serviciilor e grevata de impertinenta chelnerilor , singurele lucruri ramase la valori inalte fiind preturile si aroganta proprietarilor. Pacat... EVITATI!!
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

Las ca-i plin doar de mitici, astia-s prea fuduli ca sa recunoasca ca au nimerit prost si lauda locul la preteni...
Raspunde

Cojocaru Mihaela

Acum 6 ani

Subscriu,la cele scrise despre Pensiunea Mai,in legatura cu mincarea servita.Am comandat acolo niste papanasi oribili,care nici macar nu aveau sos de fructe de padure,ci o inghetata fara gust pusa ca mot,intrun cuvint o porcarie extrem de scumpa.Alt fel jenant ,un cascaval pane,luat congelat,nu pregatit,servit cu cartofi nefierti.Pacat de peisajul Paltinisului,ca are astfel de locatii de prost gust.
Raspunde

TEX

Acum 6 ani

@adevarul, te rog sa nu o iei in nume de rau...dar un lucru este doar corect sau incorect. din pct de vedere gramatical este gresita fraza "foarte corect"...la fel ca si "foarte adevarat" ori e alba...ori e neagra! sa auzim de bine. cat despre hoteluri...in articol se amesteca mere cu pere...poate titlul trebuia sa sune...cele mai bune locuri de cazare in sibiu dupa lista trip adviser.
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

Acum 2-3 ani mancarea la Pensiunea Mai era proasta, dupa cum inteleg de aici acum a mai evoluat, e si mai proasta? Nu credeam ca e posibil....
Raspunde

klau

Acum 6 ani

Cei de la hoit on sunt si ecologisti,imediat te lasa fara motor daca esti cazat la ei,unui amic i-au fost luate 5 motociclete,pentru ca poluau aerul din parcare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus