Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Electromec este noul partener al echipei CSU Sibiu. Jifa continuă alături de formaţia sibiană

Electromec este noul partener al echipei CSU Sibiu. Jifa continuă alături de formaţia sibiană

Două companii private importante vin alături de BC CSU Sibiu: Jifa și Electromec au semnat parteneriate cu BC CSU Sibiu pentru sezonul competițional 2016/2017.

După o colaborare în partea a doua a sezonului competițional anterior cu echipa de baschet BC CSU Sibiu, compania Jifa a decis să devină partener cu formaţia sibiană pe întregul sezon 2016/20017.

„Sunt mulți ani de când sunt cu sufletul alături de această echipă, de acest singur fenomen sportiv sibian, care încă ne mai oferă satisfacții la cel mai înalt nivel. Începând cu sezonul trecut, am decis să sprijin și financiar echipa, decizie luată cu sufletul. Sunt de principiu că o comunitate trebuie să se sprijine, să se ajute și să se bucure împreună, de aceea am decis să continuăm acest parteneriat, pentru a pune umărul la menținerea spiritului baschetului sibian cât mai sus cu putință. Nu este vorba doar de o echipă, este un fenomen, o tăire, un simbol al orașului, alături de care ar trebui să ne unim forțele pentru a fi din nou la înălțime, așa cum îi stă bine unui vultur galben-albastru”, a declarat ing.Vasile Jugărean, directorul general al companiei Jifa.

Alături de BC CSU Sibiu vine și  Electromec. ”Din dragoste pentru sport ne mândrim că putem susține o echipă energică și atât de iubită de către sibieni și nu numai”, au declarat reprezentanții conducerii S.C. ELECTROMEC S.A.

După parteneriatul cu NTN-SNR Rulmenți, parafarea înțelegerilor legate de sprijinul financiar al celor de la Jifa și Electromec, vine să ne întărească ideea că mediul privat iubește baschetul și se implică în comunitatea sibiană.

”Suntem onorați de faptul că o companie care a venit alături de noisezonul trecut, a decis să continue colaborarea. Este limpede că parteneriatul a fost unul benefic ambelor părți și le mulțumim celor de la Jifa că ne sprijină și în sezonul acesta. De asemenea, cei din conducerea Electromec sunt și ei, de anul accesta, parteneri de nădejde ai echipei noastre, și nu mă refer strict la partea financiară. I-am simțit alături de noi și cu sufletul și asta cred că este cel mai important. Sunt convins că spiritul CSU  i-a convins. Suntem deciși ca împreună să facem lucruri minunate pentru baschetul sibian și să creștem și mai mult performanța acestei echipe atât de iubite de noi toți”, a spus Horațiu Floca, drector BC CSU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Sile

Acum 7 ani

Duos firme romanești, felicitări!
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Bv Horatiu, nu ai idee cat ma bucur ac le dai peste nas unora.....totusi ar fi o varianta sa ni se spuna daca bugetul este mai mare ca anul trecut, macar un procent, ptr ca sumele poate sunt confidentiale...oricum, ma gândesc ac acest plan era oarecum batut inainte, asta ma gândesc ca a stat la baza deciziei lui D.F de a ramane....cat priveste pe Hardy este o bucurie sa stii ca mergi la sala si il vei vedea...sunt fparte curios de Bogdan Popescu si de ce nu sa vedem cum evolueaza Tincu.....Bv inca odata Horatium, Laurentiu si asociatia....si ei sunt implicati in aceste parteneriate!!! P.S. - O.P.Calota.......pacat ca ai plecat....avea si el rostul lui aici....Multa bafta "micul blond"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus