Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

CSU Sibiu pune în vânzare abonamentele pentru nou sezon

CSU Sibiu pune în vânzare abonamentele pentru nou sezon

BC CSU Sibiu pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2016/2017,  începând de săptămâna viitoare, pentru vechii abonați, iar din 29 august 2016, pentru ceilalți sibieni care doresc să cumpere cardurile de acces. Abonamentele vor asigura intrarea la toatele meciurile BC CSU Sibiu din Cupa României și Liga Națională de Baschet Masculin.

Începând de luni, 22 august 2016, vechii abonați sunt așteptați să își reînnoiască abonamentele pentru meciurile echipei noastre din noul sezon competițional 2016/2017.  Pentru abonații noi, cardurile de acces vor fi eliberate începând cu 29 august 2016. Acestea se întocmesc în baza actului de identitate, iar pentru vechii abonați, împreună cu abonamentul din sezonul competițional 2015/2016.

Cardurile de acces la meciurile de baschet se eliberează la sediul Clubului Sportiv Universitar Sibiu, str. Rennes, nr.2, de luni până vineri, între orele 9-15.

Prețul abonamentelor este diferențiat în funcție de sector, după cum urmează:

*Abonament sectorul A sau sectorul B: 150 de lei,

*Abonament sectorul C sau sectorul D: 200 de lei,

*Abonament sectorul VIP: 300 de lei.

Biletele se vor vinde și online

Managementul Clubului încearcă să identifice cea mai eficientă variantă pentru comercializarea biletelor online și speră ca până la primul meci oficial, pe 19 septembrie, acest sistem să poată funcționa.

”Suntem în faza de prospectare pentru a introduce posibilitatea achiziționării de bilete online. Pentru început vom avea un număr limitat de bilete pe care suporterii le pot achiziționa online, pentru a testa eficiența acestei metode. În paralel, biletele se vor putea achiziționa și de la sediul Clubului și în ziua meciului, de la Sala Transilvania”, a spus Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Prețul unui bilet rămâne 10 lei, iar in sectorul VIP 15 lei.

Abonamentele sunt valabile pentru toate partidele pe care BC CSU Sibiu va disputa, în sezonul competițional 2016/2017, pe teren propriu. Echipa noastră are programate în noul sezon minim 17 meciuri, în cadrul Cupei României și Ligii Naționale de Baschet Masculin, la care se vor adăuga, în funcție de evoluția echipei, meciurile din Play Off.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Hei "strategii" in contracte de sponsorizare, nu se aude ? Nici o reacție, o luare de poziție ? Sau te pomenești ca din atâta dragoste pentru "echipa noastră" v-ati asezat decuseara la coada, sa nu ramaneti fără abonament ? Mâine aștept cu interes stirea cum ca întreg sezonul regulat sa va desfășura cu ușile închise....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus