Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, vine astăzi la Sibiu să vadă meciul FC Hermannstadt-FC Zalău

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, vine astăzi la Sibiu să vadă meciul FC Hermannstadt-FC Zalău

În această după-amiază, începând cu ora 17:00, echipa FC Hermannstadt va întâlni pe FC Zalău pe Stadionul Municipal Sibiu, în primul meci oficial din Liga a III-a, Seria a V-a, etapa 1.

Sibienii sunt așteptați să își susțină echipa în lupta pentru cele trei puncte puse în joc.

Reprezentanții echipei sibiene spun că președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, împreună cu alți membri din cadrul Comitetului executiv, vor fi prezenți la partidă.

”Ne onorează și încurajează prezența unor oaspeți atât de importanți la primul meci oficial disputat in Liga a III – a”, au spus reprezentanții FC Hermannstandt.

Intrarea publicului la meci este liberă.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

mda

Acum 5 ani

am ajuns sa ne puna germanii nume la echipa de fotbal si sa ia avutiile nationale pe baza complicitatii unor oameni din conducere si primarii ... de ce nu s-ar numi FC Sibiu ... vor sa ne umileasca , resursele le-au furat vezi padurile , cladirile le-au retrocedat prin frauda nu ne mai raman nici numele romanesti si nimeni nu face nimic din conducere ...oare s-au ascuns toti patritotii ? in vest sunt la conducere partidele patriote la noi se numesc d
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus