Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Opera se mută în spații publice

Opera se mută în spații publice

Timp de trei zile, între 19 și 21 septembrie, scurte concerte de arii din opere vor avea loc în spații publice, neconvenționale, sub genericul ,,Take an opera break”, în cadrul Festivalului de operă de la Sibiu.

Genericul „Take an Opera Break” reprezintă o iniţiativă cu caracter de unicitate în țara noastră, care, la ediţiile anterioare ale festivalului, a înregistrat un succes peste aşteptări. Sub forma unor scurte concerte de arii din opere, desfăşurate pe întreaga perioadă a festivalului, muzica este desprinsă din spațiul închis, pretențios al sălii de concert, fiind răspândită în mijlocul publicului larg, în spații publice, neconvenționale. Vor interpreta mezzosoprana Oana Andra și tenorul Adrian Dumitru, acompaniați la pian de Alexandru Petrovici.

Mai jos regăsiți programul și locurile în care se vor desfășura concertele: Luni, 19 septembrie Ora 12 – Curtea interioară a Consiliului Judeţean Sibiu Ora 16- Aeroportul Internaţional Sibiu Marți, 20 septembrie Ora 12 – Curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu Ora 17– Cupola din Parcul Sub Arini Miercuri, 21 septembrie Ora 12 – Casa Artelor (Piaţa Mică) Ora 17– strada Cetăţii (Sala Thalia)

 

Comentarii

1 comentarii

Gribbit ! Gribbit !

Acum 5 ani

Ciudat, festival de opera, dar opera ioc ! :)) Fain...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus