Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Top 10 companii care recrutează în această toamnă

Top 10 companii care recrutează în această toamnă

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, șansele tale au crescut vertiginos deoarece în această toamnă companiile de top au zeci de poziții disponibile pe România. Iată care sunt acestea și care este în linii mari profilul candidatului căutat, potrivit BestJobs.eu, citat de Digi24.ro

Continental

Continental Automotive Group Romania este compania cu cele mai multe anunțuri de recrutare, având 67 de poziții deschise pe bestjobs.eu. Printre job-urile disponibile se numără poziții precum Project Leader, Consultant SAP, C++ Software Developer, Tehnician Calitate, Inginer de Sistem sau Analist Financiar pentru sediile din Sibiu, Iași, Timișoara sau Brașov.

Oracle

În topul celor mai ofertante companii la momentul actual urmează Oracle, cu 56 anunțuri active pe București. Oferind un mediu de lucru multicultural, limba engleză este o cerință obligatorie pentru majoritatea posturilor disponibile. Oracle oferă joburi și pentru cunoscătorii de limba italiană, germană, franceză, portugheză, cehă, turcă, slovacă sau spaniolă pentru posturi ca: C# Developer, Renewals Sales, Product Reference Specialist, Database Specialist, Database Consultant, Web Producer, Senior Software Developer, HR System Analyst, Collections Analyst, Payroll Business Analyst.

HELLA Romania

HELLA recrutează în Timișoara, Craiova și Lugoj, iar joburile disponibile (44 la număr) vizează preponderent candidați cu experiență în IT sau inginerie. Pentru toate, limba engleză fiind obligatorie.

Honeywell

Honeywell caută peste 40 de candidați din domeniul economic/financiar/contabil sau cu experiență în resurse umane, vânzări sau marketing, în orașe ca București, Cluj-Napoca, Timișoara sau Lugoj.

BRD Groupe Societe General

Domeniul bancar este reprezentat de către BRD, aceștia recrutând momentan în numeroase orașe din România: București, Suceava, Sighișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Bacău, Sibiu, Bistrița, Satu Mare, Oradea, Târgoviște. Printre posturile disponibile (39 la număr) se numără cele de consilieri (operațiuni curente, suport remediere garanții, juridic) dar și cele manageriale (director grup retail, responsabil agenție).

Lugera – The People Republic

LUGERA & Makler caută candidați pentru poziții vacante (39) de inginer, contabil, manager achizitii, operator CNC în orașe ca Turda, Câmpia-Turzii, Cluj Napoca, Brașov, Arad, București, Timișoara sau Pitești.

Draexlmaier România

Cei de la Draexlmaier au nevoie de peste 36 specialiști în domenii ca: economie, contabilitate, inginerie, resurse umane pentru sediile din Brașov, Hunedoara, Pitești si Timișoara.

Renault România

Grup Renault Romania are 36 de posturi disponibile în Mioveni. Posturi ca: sculer matrițer, inginer programator CNC, inginer aprovizionare piese schimb, secretar tehnic, organizator procese logistice, analist cumpărări, analist calitate furnizori, inginer automatizări, pilot lansări, inginer flux vehicule, office manager sau auditor calitate logistică.

Robert BOSCH

Robert Bosch recrutează pentru sediul din Cluj software developer, process engineer, IT technician, dar și specialist recrutare sau salarizare. Printre cerințele pe partea de IT se numară: C# programming .NET, HTML, CSS, JavaScript, SQL, PL-SQL, iar limba engleză este obligatorie pentru majoritatea posturilor oferite de Bosch.

Telekom România

Telekom recrutează preponderent în orașe ca Brașov și București candidați cu experiență în vânzări, telesales sau IT. Printre cerințele pe partea de IT se numără: cunoștințe de SQL/PLSQL, OracleForms/Reports, Java, JavaScript, JSP.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Tu

Acum 6 ani

De parca ma intereseaza ce companii in Bucuresti.....Stire BESTIALA! Nu mai aveti ce sa scrieti..... Bleah
Raspunde

Tu

Acum 6 ani

*din Bucuresti recruteaza
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus