Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

VIDEO- Arii din operă în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu

VIDEO- Arii din operă în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu

ACTUALIZARE: Din cauza vremii nefavorabile, recitalul ,,Take an Opera Break", care urma să se desfăşoare în această după-amiază de la ora 17,  la cupola din parcul Sub Arini se anulează, anunță reprezentanții Filarmonicii.

ȘTIRE INIȚIALĂÎn curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu, astăzi, de la ora 12, s-au interpretat arii din opere celebre. Evenimentul face parte din programul ,,Take an opera break”, din cadrul Festivalului de operă de la Sibiu.

whatsapp-image-2016-09-20-at-12-13-53

 

,,Sub forma unor scurte concerte de arii din opere, desfăşurate pe întreaga perioadă a festivalului, muzica este desprinsă din spațiul închis, pretențios al sălii de concert, fiind răspândită în mijlocul publicului larg, în spații publice, neconvenționale. Vor interpreta mezzosoprana Oana Andra și tenorul Adrian Dumitru, acompaniați la pian de Alexandru Petrovici”, explică reprezentanţii Filarmonicii Sibiu.
Primele evenimente au avut loc ieri, în Curtea interioară a Consiliului Judeţean Sibiu de la ora 12 și de la ora 16 la Aeroportul Internațional Sibiu și continuă și astăzi de la ora 17, la Cupola din Parcul Sub Arini.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

un ascultator

Acum 6 ani

Felicitari si aplauze celor trei artisti ! A fost putin si frumos, dar inaltator si sacru, asemeni unei minuni ! Cu toata consideratia !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus