Vineri,
17.09.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

Cupa Panalim la tenis de câmp. Câștigătorii

Cupa Panalim la tenis de câmp. Câștigătorii

Prima ediţie a Cupei Panalim la dublu, competiţie care s-a desfăşurat, în perioada 17-20 septembrie, la Baza Sportivă Panalim din Cisnădie şi-a desemnat câștigătorii. După patru zile de meciuri spectaculoase competiția s-a încheiat cu premiile de 10 mii de lei oferite de organizatori şi punctele puse în joc de Federaţia Română de Tenis. Și multă înghețată.

2016-09-22-photo-00000094

Jucătorii sibieni, care se antrenează la Clubul Sportiv Panalim sub îndrumarea antrenorilor Adrian Belei, Andrei Canciu, Gabriel Păcurar și Adrian Bugariu, au avut rezultate foarte bune alături de coechipierii lor și au obţinut numeroase premii. La categoria 14 ani băieţi, perechea formată din sibianul Alexandru Stupar şi braşoveanul Andrei Nica s-a impus în ultimul act al competiţiei cu scorul de 6-4, 6-1 în faţa altor doi sibieni, Radu Popovici şi Octavian Filip. Medaliile de bronz au revenit echipelor Ioan Tăut (CSȘ Sighetu Marmaţiei) – Răzvan Gligor (TC Sun Alba) şi Matei Rotaru (TC Pamira Sibiu) – David Paraipan (ACS Panalim).

cid_e253f7275c834af080870b2c4887bcb0wvasi

La categoria 10 ani băieţi, toate cele 4 echipe aflate pe podiumul de premiere au avut în componenţă măcar un sportiv legitimat la Clubul Sportiv Panalim din Cisnădie. Locul întâi a fost obţinut de perechea formată din Ştefan Lovin Dragomir (ACS Panalim) şi Filip Petru (TC Pamira), iar pe pozţia secundă s-au clasat Robert Călin şi Robert Ionescu, ambii legitimaţi la ACS Panalim. Pe locul al treilea au încheiat competiţia echipele formate din Luca Jinar (ACS Panalim) – Cezar Bentzel (CSS Dinamo Braşov) şi Răzvan Aldea (ACS Panalim) – David Luca (CSS Mediaş).

O surpriză plăcută a reprezentat-o evoluţia jucătoarei Iulia Albu (ACS Panalim), care deşi s-a aflat la prima participare pe tabloul principal al unui concurs aflat sub egida Federaţiei Române de Tenis, a reuşit să obţină medalia de bronz la categoria 10 ani fete, alături de partenera ei de la CS Pro As Sibiu, Alexia-Maria Florea.

Cele mai spectaculoase partide au fost însă cele de dublu mixt, acolo unde, la categoria de vârstă 14 ani, perechea formată din Alexandra Moldovan de la TC Sun Alba și sibianul Alexandru Stupar, s-a impus în finală cu scorul de 6-0,6-1 în fața altor doi jucători de la clubul din Alba-Iulia, Alexia Negrescu și Răzvan Gligor. Iar la categoria 10 ani mixt, un rezultat bun l-a obținut Ștefan Lovin Dragomir care, alături de coechipiera sa Briana Moldovan de la TC Sun Alba, a reușit să obțină medalia de bronz.

image4

Câștigătorii celor șase categorii de concurs au fost recompensați cu diplome, cupe, medalii și premii în valoare totală de 10.000 lei, oferite de sponsorii principali ai competiției, companiile Panalim și Guhring. De asemenea, tuturor participanților le-a fost asigurată masa de prânz în prima zi de concurs, iar pentru ca așteptarea dintre meciuri să fie mai dulce, au fost serviți și cu înghețată din partea organizatorilor.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus