Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

CSU Sibiu primește astăzi vizita celor de la Dinamo, în Cupa României

CSU Sibiu primește astăzi vizita celor de la Dinamo, în Cupa României

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi,de la orele 18:00, în Sala Transilvania, prima manșă a dublei cu Dinamo, pentru Cupa României. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport.

După cele două etape din Liga Națională, galben-albaștri joacă în Cupa României cu cei de la Dinamo București. Prima manșă, programată să aibă loc astăzi, pe teren propriu, va lua startul de la ora 18:00, la Sala Transilvania, urmând ca returul să se joace peste o săptămână, la București.

”Urmează o dublă manșă cu Dinamo, decisivă pentru calificarea mai departe în Cupa României. Ne aşteptăm la două jocuri echilibrate, dar care să ne aducă o victorie ca rezultat final, pentru că va conta doar cine reușește să marcheze mai multe coșuri. Băieţii aşteaptă cu nerăbdare să joace, mai ales că, în ultimul timp, avem doar jocuri, antrenamente nu prea putem să desfăşurăm în locaţia în care ar fi normal să o facem, Sala Transilvania fiind gazda multor altor evenimente în afara celor ce înseamnă sport de performanţă. Din păcate, cred că lucrurile acestea vor continua și n-aş vrea să le folosesc drept scuză, dar cu siguranţă vor afecta extrem de tare rezultatele echipei. Nu doar meciurile contează, nu doar în timpul lor ne putem pregăti. 99 la sută din timp sunt antrenamentele, pe care, dacă nu avem unde să le desfăşurăm, sau le desfăşurăm în sala mică, de la teatru, nu pot să am pretenţii de la jucători să fie perfect pregătiţi", spune Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Dan Fleșeriu a mai declarat că, în ciuda problemelor pe care le au cu sala, jucătorii sunt determinați să facă tot posibilul pentru a câștiga. Iar în legătură cu cei de la Dinamo București, antrenorul CSU Sibiu spune că pot fi periculoși dacă echipa lui nu va avea o apărare bună.

"Cu siguranţă jucătorii vor vrea să facă maximum posibil. Vom vedea dacă rezultatul va fi ca şi la Steaua, sau va fi unul mai bun, şi vom reuşi să marcăm din situaţii deschise chiar şi fără pregătire într-o sală normală. Din punct de vedere fizic noi ne pregătim, dar problema apare atunci când tehnica individuală nu va ține cu noi pentru că nu suntem obișnuiți cu reperele, pentru că avem probleme cu distanțele dintre jucători și pasele nu vor merge",  mai spune Dan Fleșeriu.

După meciul cu Dinamo, BC CSU Sibiu își dă întâlnire cu fanii, joi, 29 septembrie, de la ora 19:30, la magazinul ANDU, din incinta Sibiu Shopping City, pentru lansarea unei noi linii de produse destinate fanilor echipei galben-albastre, iar apoi, de la orele 20:00 și la Decathlon. Ambii parteneri au pregătit tombole cu premii pentru suporteri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus