Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Skate-parkul, loc de reculegere pentru riderul dispărut. VIDEO cu evoluția lui Mihai

Skate-parkul, loc de reculegere pentru riderul dispărut. VIDEO cu evoluția lui Mihai

Niciun tânăr nu a făcut trick-uri astăzi în skate-parkul de pe Coposu. Pasionații de BMX și skate au trecut pe acolo ca să își lase mesajele lor, o lumânare și o floare pentru colegul lor dispărut alaltăieri la vârsta de doar 18 ani.

Mihai a fost găsit acasă, în stop cardiorespirator, de un echipaj SMURD alertat de familie.

Tânărul a postat în luna iulie un filmuleț de 10 minute, în care nu se sfiește să arate cât de puțin priceput era în urmă cu doi ani și cât a evoluat în trick-uri, după multe ore de antrenament:

lumanari-pentru-mihaita-cata-2

lumanari-pentru-mihaita-cata-1

lumanari-pentru-mihaita-cata-5

lumanari-pentru-mihaita-cata-4

lumanari-pentru-mihaita-cata-3

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/09/27/rider-bmx-mort-la-18-ani-smurd-ul-l-gasit-fara-suflare/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

jessey

Acum 7 ani

Cine scrie aceste articole anonime? Greselile de exprimare si de ortografie sunt conditie obligatorie de admitere in redactie? "....o lumânare și o floare pentru colegul lor dispărut alaltăieri la vârsta de doar 18 ani." Chiar nu exista nimeni in redactie capabil sa corecteze asemenea texte?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus