Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO – Braconieri prinși pe Olt în urma sesizării pescarilor

VIDEO – Braconieri prinși pe Olt în urma sesizării pescarilor

Pescarii care au observat la finalul săptămânii trecute doi braconieri pe râul Olt au sesizat de urgență Filiala Pescarilor Sibiu. Câteva minute mai târziu aceștia s-au deplasat pe malul apei unde au și prins doi bărbați care foloseau unelte interzise.

Prinși asupra faptei, cei doi braconieri au recunoscut faptul că foloseau unelte interzise de pescuit și că știau că este ilegal ceea ce fac.

Evenimentul a avut loc pe râul Olt, în zona localității Boița.

Reprezentanții Filialei Pescarilor Sibiu au declarat pentru Tunrul Sfatului că fac un apel către pescarii care observă asemenea fapte să sesizeze de urgență Filiala, fie la sediu, fie pe pagina de facebook, unde se poate comunica în timp real sau unde găsesc un număr de telefon.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus