Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FC Hermannstadt. Sponsor nou, obiective noi. ”Putem ajunge în Liga I”

FC Hermannstadt. Sponsor nou, obiective noi. ”Putem ajunge în Liga I”

Conducerea FC Hermannstadt a semnat astăzi primul contract de publicitate, iar proiectele de viitor par să nu mai aibă o limită: se poate promova în Liga I, se pot atrage mai mulți sponsori, iar stadionul poate fi îmbunătăți, poate chiar și cu nocturnă.

”Obiectivul este clasarea pe primele trei locuri. Vom face o analiză și dacă vom fi acolo unde ne-am propus vom vedea dacă este accesibil acest obiectiv sau nu. (…) Ne dorim și putem ajunge în Liga I (...) Vor fi lucrări la tot ce însemnă stadion, începând de la tribune, spațiu de joc, anexe, pista de atletism. Vom începe cu lucrări urgente, zona de vestiare, dar nu aș vrea să vorbesc mai multe noi doar închiriem acest spațiu de la Primăria Sibiu Cei de la primărie sunt cei care fac investiția și se ocupă de îmbunătățirea condițiilor de acolo”, a anunțat președintele clubului Teodor Birț.

Până atunci, s-a semnat un prim parteneriat cu un sponsor. ”Parteneriatul cu FC Hermannstadt ne bucură și ne onorează, atât datorită faptului că promovăm activ un stil de viață sănătos și sportul în general, dar și pentru că suntem sibieni și avem un atașament special pentru fotbalul sibian. De ce subliniez faptul că suntem sibieni, pentru că ne mândrim cu faptul că sediul central conducerea logistica, întregul fundament al Natur House e manageriat și condus de sibieni. Sperăm într-un parteneriat de maxim succes cu FC Hermannstadt și pe termen lung”, a anunțat reprezentantul societății Natur House, Alexandra Pescaru.

Amical de Liga I. Probabil, Dinamo

Conducerea clubului a anunțat că cel mai probabil, până la finalul anului se va organiza un meci amical cu una din echipele de top din Liga I. În ordinea preferințelor: Dinamo București, ASTRA Giurgiu sau Steaua. ”Vom organiza un meci amical până la sfârșitul acestui an. Vom aduce o echipă cu pretenții pentru a organiza un meci ca să aducem un alt fotbal în Sibiu”, a anunțat Teodor Birț. ”Dinamo e o echipă valoroasă. Ce e de apreciat din punctul meu de vedere la Dinamo e că au pornit acea construcție și că sunt foarte atenți pe tineret și juniori”, a completat președintelui, explicând și afinitatea sibienilor față de clubul de Liga I. În plus, echipamentele de joc ale sibienilor sunt aproape identice cu cele folosite de către dinamoviști.

imag3167

Nu se mai face stadion nou

Singura veste proastă: nu se mai face stadion nou, așa cum anunța Teodor Birț în urmă cu două luni. ”Analiza pe care am finalizat-o cu conducerea Primăriei nu presupune construirea unui stadion noi, mai ales că la noi lucrurile merg greu, mai ales atunci când vorbim de PUZ-uri și de construcții noi. Tocmai din acest motiv s-a decis să se investească în refacerea stadionului și aducerea la standardele care se impun”, a spus Birț. A fost completat de directorul sportiv al clubului Marius Lungu: ”În afară de tribuna oficială, tot trebuie dărâmat pentru că totul e construit pe maluri de pământ”.

imag3161

Un egal și patru victorii

După cinci etape, FC Hermannstadt se află pe locul doi în clasamentul seriei a V-a a Ligii 3, după Sănătatea Cluj. Cele două echipe au fiecare câte 13 puncte, fiind despărțite doar de golaveraj.

Sâmbătă 8 octombrie, FC Hermannstadt va juca pe stadionul Municipal din Sibiu cu Unirea Dej, echipă ce se află pe locul 11 în clasament.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Sile

Acum 7 ani

In Sibiu numai LSS Vointa!
Raspunde

dumi

Acum 7 ani

Reprezentative pentru Sibiu sunt doar doua echipe: Soimii Sibiu si Inter Sibiu. Restul doar trecatoare...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 7 ani

Ptr. dumi: daca stai sa te gandesti bine, chiar si Inter Sibiu a fost ceva trecator, dar asa au devenit vremurile. Ma bucur cand vad lume destul de multa la meciurile actualei echipe, desi in majoritatea timpului sunt ca la teatru, iar galerie nu exista... lumea a devenit sceptica, nu vrea sa se mai ataseze de o echipa care in 3-5 ani dispare. Nu ne ramane decat sa speram ca o sa fie bine!
Raspunde

Curaj

Acum 7 ani

Bravo băieți.felicit si sponsorii
Raspunde

GEORGE

Acum 7 ani

Am si eu o intrebare - la sibiu mai este primar doamna astrid cora fodor? sau este domnul bilt ca vad ca tot timpul vorbeste in numele primariei. si data trecuta ne explica cum se va construi un nou stadion, acum ne spune ca se va moderniza cel vechi dar nu am vazut nici o declaratie a primarului in functie, daca mai exista si nu este primar acest bilt, care daca nu ma insel este director pe la piete. cred ca domnia sa ar trebui sa ne explice despre piete si nu sa vorbeasca in numele primariei ca nu cred ca este mandatat sa faca acest lucru.cel putin nu am citit nicaieri ca doamna primar in functie la mandatat sa faca aceste declaratii.ar fi foarte bine ca acesti oameni de la echipa de fotbal sa fie foarte atenti cum deconteaza cei 300.000 lei primiti prin agenda sportiva si sa lase discursurile despre stadionul municipal in seama celor care il au in proprietate. deasemenea sa isi plateasca chiria ca sunt doar niste chiriasi pe acest stadion.
Raspunde

Dany

Acum 7 ani

Da de ce te roade pe tine asta?
Raspunde

Cosmin

Acum 7 ani

Nimeni la meci...vinde pleace mori ))))
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Prioritatea nr. 1: renovati Bolta rece!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus