Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Muzeul în aer liber ,,Astra” își modifică orarul de vizitare

Muzeul în aer liber ,,Astra” își modifică orarul de vizitare

Muzeul în aer ,,Astra” din Dumbrava Sibiului își modifică programul de funcționare, de luni, 16 octombrie. Acesta rămâne deschis vizitatorilor de luni până duminică între orele 9 și 17.

Expozițiile din Pavilionul Multicultural (PaMM) vor fi accesibile publicului de miercuri până duminică, între orele 9 și 17, iar magazinul de suveniruri de acolo va funcționa de marți până duminică în același interval orar. Tot de atunci, interioarele monumentelor expuse în Muzeul în aer liber vor fi închise.

Muzeul Civilizației Tradiționale ASTRA — Casa Hermes, din Piața Mică, nr. 11 și Casa Artelor vor funcționa de miercuri până duminică între orele 9 și 17.

Galeriile de Artă Populară din Casa Artelor, din Piața Mică, nr. 21 , vor funcționa de marți până sâmbătă între orele 9 și 17. De asemenea, Centrul Cultural Memorial ,,Dr. Gheorghe Telea-Bologa”, din localitatea Noul Român, va funcționa de miercuri până duminică între orele 9 și 17.

Sursa foto:

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus