Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-9°C

40 de expozanți la Festivalul handmade ,,Creative Buzz” din Sibiu

40 de expozanți la Festivalul handmade ,,Creative Buzz” din Sibiu

Unul dintre cele mai colorate festivaluri ale toamnei, ,,Creative Buzz”, aduce la Sibiu 40 de expozanți din toată țara plini de energie, voie bună și nu în ultimul rând lucrări noi. Evenimentul se va desfășura între 21 și 23 octombrie, la Forumul German, iar intrarea este liberă.

Festivalul handmade, ajuns la a IX-a, reunește oameni talentați care confecționează de la obiecte de decor, bijuterii și accesorii, până la lădițe pictate, jucării inedite și cosmetice naturale.

,,Vi se pregătesc trei zile de fun, food, activități pentru copii & shopping alternative, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri. Cu muzică bună, la un ceai aromat, să ne treacă astenia de toamnă”, transmit organizatorii festivalului.

Organizatorii pregătesc și o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse de acolo, festivalul fiind deschis între orele 10:00 și 20:00.

,,Mădălina Panduru ne răsfață cu cele mai interesante codițe împletite, Claudiu Peța este responsabil de pictura pe față a celor mici, iar prietenii de la <<Joaca de-a ecologia>> vă pregătesc activități creative”, mai spun organizatorii.

Și Asociația ,,Ajungem Mari”, dedicată educării non-formale a copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu, va fi prezentă la Forumul German cu un stand cu obiecte handmade. Fondurile colectate vor sprijini inițiativa dezvoltată în beneficiul tinerilor instituționalizați.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus