Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Vânzătorii din Piața Transilvania, chemați cu acte noi pentru contractele pe 2017

Vânzătorii din Piața Transilvania, chemați cu acte noi pentru contractele pe 2017

Producătorii interesați să își comercializeze produsele în piața țărănească ”volantă” amenajată pe platoul din fața Sălii Transilvania sunt așteptați să își depună dosarele ”în vederea perfectării contractelor pe anul 2017”.

Potrivit unui anunț al Consiliului Județean Sibiu, instituția care administrează respectiva piață, dosarelor celor interesați să vândă acolo în cursul anului viitor trebuie depuse la sediul instituției județene (Sibiu, str. General Magheru, nr.14) până cel târziu pe 15 noiembrie, la ora 16:00. ”Pentru persoanele fizice, dosarul trebuie să cuprindă: atestatul de producător, copie după buletin sau cartea de identitate, adeverință de sănătate eliberată de medicul de familie, dovada înregistrării la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în cazul producătorilor de ouă, pui, produse lactate, produse procesate din legume și fructe. Pentru persoanele juridice (carmangerii, produse de panificație, patiserie, etc) este nevoie de dovada înregistrării la Registrul Comerțului, de copia după buletin sau cartea de identitate, de adeverința de sănătate eliberată de medicul de familie, precum și de dovada înregistrării la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor”, se arată într-un comunicat al CJ Sibiu.

Foto: Ioana Nica, CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

J.C.

Acum 7 ani

Chitanta de la Metro nu trebe?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus