Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

O mare companie de electrocasnice angajează la Sibiu. Salarii până la 2700 de lei

O mare companie de electrocasnice angajează la Sibiu. Salarii până la 2700 de lei

Lanțul de magazine de electrocasnice și IT Altex angajează în această perioadă în jur de 450 de oameni, inclusiv la Sibiu.

Cele mai multe posturi sunt disponibile în orașele: București, Sibiu, Arad, Ploiești, Brașov, Oradea, Satu Mare, Iași, Buzău.

Conform anunțului companiei, angajații urmează sa ocupe pozițiile de: consultant vânzări (peste 380 de posturi), casier (peste 35 de posturi), manager financiar (peste 10 posturi), director adjunct de magazin (peste 25 de posturi).

Pentru joburile anunțate, Altex oferă pachete salariale cuprinse între 1.500 și 2.700 lei net, în funcție de poziția ocupată în cadrul magazinului.

”În completarea salariilor, compania oferă programe dedicate de dezvoltare profesională. Astfel, angajații sunt implicați în traininguri și cursuri, prin care își dezvoltă noi abilități pentru a deveni specialiști în tehnologie și pot evolua profesional prin promovare. În prima jumătate a anului 2016, retailerul a investit peste 300.000 de euro în programe de dezvoltare pentru angajați”, anunță wall-street.ro.
Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus