Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Sibiu: se înființează prima parcare pentru motociclete

Sibiu: se înființează prima parcare pentru motociclete

Administrația locală a lansat o procedură de achiziție a serviciilor de amenajare a primei parcări destinată exclusiv motocicletelor în municipiul Sibiu.

Potrivit anunțului publicat de Serviciul de administrare a domeniului public și privat al municipiului Sibiu, parcarea urmează să fie amenajată în fața imobilului de pe strada Tribunei, nr. 2 (în fața sediului organizației municipale a PSD, de lângă parcul Astra). În total vor fi amenajate 16 locuri de parcare pentru motociclete, alături de care urmează a fi amenajate alte două locuri de parcare pentru autoturismele deținute de persoanele cu handicap. Lucrările implică și montarea în beton a 20 de piloni ficși, a două indicatoare ”P cu plată” și a unuia specific locurilor de parcare pentru persoanele cu handicap. În plus, în zona respectivă trebuie marcate pe asfalt și alte cinci semne ”oprirea interzisă” (având în vedere numărul relativ ridicat și constant de autoturisme parcate neregulamentar în zonă).

Procedura de atribuire a contractului s-a derulat în cursul zilei de marți, 25 octombrie, prețul cel mai mic urmând a fi criteriul de atribuire.

Foto: Google Street View

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 5 ani

d-le Traian Deleanu Investigații ati mai investigat ceva in legatura cu primarul din saliste? cand il salta dna-ul? cand termina hotii din gasca lui de taiat toate padurile? ati investigat de ce nu se ia inca nicio masura? de ce e liber inca racuciu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus