Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

FOTO Ovidiu Ganț pornește spre al patrulea mandat

FOTO Ovidiu Ganț pornește spre al patrulea mandat

FDGR a anunțat astăzi oficial lista pentru alegerile parlamentare. Față de precedentele alegeri parlamentare, chiar și în cazul reprezentanților minorităților, este obligatorie alcătuirea unei liste de minim trei persoane, astfel încât să existe înlocuitori în cazul în care un ales nu-și mai poate respecta obligațiile de parlamentar.

În fruntea listei se află așa cum știut Ovidiu Ganț, ales în unanimitate de voturi de către reprezentanții FDGR din cele cinci regiuni în care activează organizația. ”La noi, la Forumul Democrat, desemnarea candidaților se face printr-un vot democratic, prin votul tuturor celor cinci regiuni care compun FDGR”, a spus Ovidiu Ganț.

Alături de deputatul Ovidiu Ganț la prezentarea sa au participat și primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor și președintele FDGR, Paul Porr. Ce vrea primarul Sibiului de la viitorul deputat al minorității germane? ”Aceleași lucruri pe care mi le doresc de la orice deputat de Sibiu. Îmi doresc în primul rând o legislație coerentă. Un parlamentar trebuie să voteze în cunoștință de cauză. (…) În fiecare zi mă confrunt cu probleme legate de legislație, este haotică, lipsește. Trebuie să se schimbe ceva”, a declarat Astrid Fodor, amintind că un proiect local care ar avea nevoie de finanțare națională ar fi construcția centurii de sud a Sibiului.

În cuvântul său, Paul Porr, liderul FDGR a punctat printre altele câteva din meritele lui Ganț în anumite investiții ale unor companii germane în România. ”A făcut foarte multe pentru această etnie, dar și pentru români în general. Faptul că Bosch este la Cluj și Blaj, faptul că Daimler este la Sebeș țin foarte mult de activitatea domnului Ganț”, a spus Porr.

Pe celelalte poziții ale listei FDGR se află Paul Jurgen Porr și secretarul de stat Christiane Gertrud Cosmatu.

Pentru a ajunge deputat, Ovidiu Ganț are nevoie de câteva mii de voturi. Un reprezentant al minorităților trebuie să aibă minim 5% din media voturilor cu care un deputat ajunge să intre în Camera Deputaților.

fdgr-porr-11 fdgr-gant-fodor-si-porr-16 fdgr-gant-fodor-si-porr-15 fdgr-gant-fodor-si-porr-14 fdgr-gant-fodor-si-porr-13 fdgr-gant-fodor-si-porr-12 fdgr-gant-si-fodor-21 fdgr-gant-si-fodor-20 fdgr-gant-20 fdgr-gant-18 fdgr-gant-17 fdgr-fodor-si-porr fdgr-fodor-si-porr-2 fdgr-fodor-si-porr-1 fdgr-fodor-15 fdgr-fodor-13

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Munchen

Acum 5 ani

Dle Gantz si dle Porr sunteți serioși și va susțin,desi nu sunt din minoritatea dv,dar o admir si ii vorbesc limba. Mult succes .
Raspunde

Munchen

Acum 5 ani

Scuzele mele pt greșeală nume Gant! Ok Mult respect .
Raspunde

...

Acum 5 ani

Hop ! Păstrează admirația pt. alte împrejurări. În ceea ce privește vorbitul limbii ( care? germana. limba oii sau a boului?) sper că vă folosește și la altceva nu doar la exercițiile de admirație! Tipic românesc: să pupăm mâna străinilor și să ne învrăjbim între noi!
Raspunde

Tunnel Bear

Acum 5 ani

Gant, este parlamentarul cu cele mai putine absente!
Raspunde

(-)

Acum 5 ani

om de aleasa ținuta, drept, cinstit, muncitor, nu putem spune ca-i urat, ba mai degrabă frumos, deștept si deloc prost, va face din nou o figura frumoasa, fără a face de rusine comunitatea
Raspunde

////

Acum 5 ani

Numai calități! Dar ce-a făcut pt. oameni, pt. Sibiu, pt. nevoile noastre? Calitățile dumnealui sunt de toată lauda, dar la ce ne folosesc nouă, plătitorilor de impozite și taxe ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus