Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Instanţa are nevoie de timp de gândire în cazul Bivolaru

Instanţa are nevoie de timp de gândire în cazul Bivolaru

Judecătorii tribunalului Sibiu ar fi trebuit să se pronunţe astăzi cu privire la redeschiderea dosarului penal în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare, pentru act sexual cu un minor. Instanţa a amânat însă o decizie în acest caz, motivând că are nevoie de mai mult timp pentru deliberare.

Termenul precedent a avut loc în urmă cu patru zile, perioadă insuficientă, a a considerat judecătorul cauzei, pentru luarea unei decizii.

Gregorian Bivolaru a cerut să se redeschidă dosarul în care a fost condamnat, susţinând că decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost prea dură. “Consider că este necesar să mi se facă dreptate, dat fiind faptul că eu am dorit să particip prin Comisia Rogatorie la procesul care s-a desfăşurat la Înalta Curte şi în mod cu totul straniu pentru mine această cerere nu a fost urmată de audierea mea aşa cum era legal şi firesc. Această decizie a fost dură având în vedere că nu eram nici recidivist, nici vinovat. Am dovezi în această direcţie. Această condamnare a fost un şoc teribil pentru mine după ce, în prealabil, două instanţe au constatat că situaţia în acest dosar este cu totul alta şi am fost achitat. Această pedeapsă m-a făcut să constat că nu m-am bucurat de un proces echitabil. De aceea, vă implor să ţineţi cont de aceste fapte şi să dispuneţi redeschiderea dosarului, să mi se facă dreptate”, a declarat Gregorian Bivolaru.

Citeşte şi:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/10/24/judecatorii-tribunalului-sibiu-au-demis-cererea-lui-gregorian-bivolaru/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

marginan

Acum 6 ani

daca e nevinovat de ce a trebuit sa fie dat in urmarire si sa fie cautat in toata Europa?
Raspunde

////

Acum 6 ani

De ce au nevoie de timp de gândire ca să nu îi dea în gât Bivolaru pe cei care azi au funcții babane și care ieri participau la marea spirală de la Costinești și la sexul tantric?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus