Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cum se circulă pe drumurile din județ. Transfăgărășanul este deszăpezit

Cum se circulă pe drumurile din județ. Transfăgărășanul este deszăpezit

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române în dimineața zilei de sâmbătă nu au fost semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

În județul Sibiu, traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ, pe DN7 Sibiu — Râmnicu Vâlcea, în zona Turnu Spart (între localitățile Boița și Lazaret), din cauza unor lucrări care se execută la podul peste pârâul Meghiș. În acest punct apar frecvent probleme de fluență a circulației auto.

Tot pe Valea Oltului, pe DN7, în județul Vâlcea, până în data de 1 decembrie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră se desfășoară restricționat, pe o bandă, alternativ (pe toată lungimea viaductului). Şi în acest loc se formează adesea coloane de autovehicule.

DN67C—Transalpina este închis (din data de 8 octombrie) între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 — 59+800, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă și vânt puternic).

DN7C-Transfăgărășaneste deszăpezit pe întreg tronsonul, însă, pentru a circula în zona alpină, sunt recomandate anvelopele de iarnă.

Potrivit Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov ,în vederea efectuării legăturii liniei secundare 208 Sibiu — Copșa Mică cu Magistrala 300 (Culoarul 4 PAN EUROPEAN), se efectuează lucrări de reparații și modernizare la infrastructura feroviară iar din această cauză, între stațiile de cale ferată Şeica Mare și Copșa Mică (județul Sibiu), traficul feroviar este întrerupt. Circulația trenurilor se desfășoară normal, cu transbordarea auto a călătorilor între stațiile de cale ferată menționate.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus