Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

VIDEO - Braconaj în plină zi, în barajul de la Avrig

VIDEO - Braconaj în plină zi, în barajul de la Avrig

Actualizare:

Conducerea Filialei Pescarilor Sibiu a declarat pentru Turnul Sfatului că plasa a avut aproximativ 200 de metri și că în ea s-au prins câteva zeci de kilograme de pește, majoritatea de dimensiuni mari.

Plasa a fost introdusă în urmă că câteva zile, probabil sub adăpostul nopții, și a devenit vizibilă doar astăzi după ce debitul râului Olt a scăzut.

Din păcate, cei mai mulți pești au fost găsiți morți. La finalul acțiunii, plasa a fost arsă de reprezentanții Filialei Pescarilor, împreună cu peștii intrați în putrefacție.

Știre inițială:

Angajații Filialei Pescarilor Sibiu desfășoară marți după-amiază o acțiune împotriva braconajului în barajul de pe râul Olt de la Avrig.

Reprezentanții filialei sibiene au descoperit o plasă în care se aflau prinși numeroși pești. Acțiunea de eliberare a peștilor este în desfășurare.

Sursa video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Mihai

Acum 7 ani

Pai dacă nu delăsare cu ceva pușcărie și ceva amenda...
Raspunde

Ienachita Sergian

Acum 7 ani

Mandri ca suntem romani!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus