Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

Amical cu echipă din Liga I

Amical cu echipă din Liga I

FC Hermannstadt a fost invitată de prim-divizionara ASA Tg. Mureș pentru a susține un meci amical peste o săptămână, sâmbătă, 12 noiembrie. Meciul este posibil deoarece Liga I se întrerupe pentru meciurile echipei naționale cu Polonia și Rusia, iar echipa sibiană stă în etapa a XII-a. „Suntem onorați că un club din Liga I își dorește să joace un amical cu noi. Înseamnă că, prin evoluțiile din campionat, am trezit interesul unor echipe din primul eșalon. Ne mândrim cu asta și sperăm să ne prezentăm onorabil în fața ASA-ului, sâmbăta viitoare. Nu am abandonat ideea aducerii la Sibiu a unei echipe din Liga I, tot pentru un meci de verificare, dar probabil asta nu se va întâmpla mai devreme de primăvara anului viitor, pentru că în ultimele două luni din 2016 în special programul echipelor din Liga I este foarte aglomerat”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Fotbaliștii sibieni joacă vineri, de la ora 14:00, în localitatea orădeană Oșorhei cu echipa locală, în etapa a XI-a a Ligii a III-a. FC Hermannstadt abordează meciul după o serie de opt victorii consecutive și speră să se întoarcă acasă cu alte 3 puncte. ”Alb-roșii” au nevoie de un nou succes pentru a-și consolida locul ocupat în fotoliul de lider al Seriei a V-a, mai ales că, în etapa viitoare, vor avea liber. În ciuda faptului că CS Oșorhei ocupă ultimul loc, cu un singur punct și fără victorie în acest sezon, sibienii susțin că îi așteaptă un nou meci dificil. „Un campionat se câștigă contra echipelor mici. Vrem să luăm și de data aceasta toate cele 3 puncte. Chiar dacă jocul pare unul ușor, la prima vedere, sunt sigur că lucrurile nu vor sta deloc așa. Noi am făcut însă deplasări bune și sperăm să ne descurcăm bine și de data aceasta”, a declarat antrenorul cu portarii, Florin Berța.

Comentarii

1 comentarii

DCAPATINA

Acum 4 ani

VA DORIM MULT SUCCES IN MECIUL DE ASTAZI CU CS OSORHEI.MULTUMIM PENTRU E MAILUL CU MECHIUL CU CUGIRUL. D.C. USA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus