Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
25°C

Sibiul va găzdui cel mai mare târg de gastronomie din Europa de Sud-Est

Sibiul va găzdui cel mai mare târg de gastronomie din Europa de Sud-Est

A 9-a ediție a expoziției GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor și soluțiilor profesionale pentru industria panificației, cofetăriei, gastronomiei și HoReCa, se va desfășura, la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017, iar până în prezent 85% dintre standuri au fost ocupate.

Expoziția GastroPan este cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est și reprezintă punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu zeci de mii de specialiști și antreprenori din România și țările învecinate.

Potrivit organizatorilor, gama completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri și demonstrații, care vor reuni cei mai buni profesioniști din domeniu.

"Avantajele pe care expoziția le-a adus pentru expozanții ediției din 2016 au fost motivele principale pentru care spațiile disponibile pentru anul următor deja au fost ocupate în proporție de peste 85%. Furnizorii pregătesc demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse cu care își propun să atragă vizitatori în standurile lor și să își depășească obiectivele atinse în acest an", precizează organizatorii.
În cadrul expoziției, cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (Panificație, Cofetărie, Gastronomie), în cadrul cărora juriul format din experți de talie mondială selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017.

În cadrul Concursurilor GastroPan, cunoscute de specialiștii români ca locul în care se vor seta trendurile pentru anul care începe, experți români și internaționali jurizează produse și lucrări realizate de specialiști ai restaurantelor, cofetăriilor și brutăriilor românești, care intră în lupta pentru mult râvnitele premii Tortul Anului 2017 și Pâinea Anului 2017.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, poate cu "prilejul ocaziei" vom prezenta lumii întregi si nu numai, "specialitatea" noastră tradiționala, "tortul" mălai moale...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus