Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dragnea: eu am spus primul că nu avem nevoie de lider mesianic

Dragnea: eu am spus primul că nu avem nevoie de lider mesianic

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat, duminică seară, la Realitatea TV, că a văzut la premierul Dacian Cioloş, în discursul susţinut la mitingul PNL, ”un mic plagiat”, precizând că el a spus prima dată că România nu are nevoie de un lider mesianic, pentru că, ”atunci când s-au manipulat alegerile, încercând să se vină cu un proiect de lider mesianic, rezultatul a fost dezastruos”.

”Am văzut în seara aceasta la domnul Cioloş un mic plagiat, dar nu mă supăr”, a spus Liviu Dragnea, precizând că prim-ministrul a folosit această expresie după ce el a folosit-o, în urmă cu câteva zile, când a spus că nu este nevoie de lideri mesianici, ci de un program concret bazat pe cifre, scrie News.ro

”Nu cred în lideri mesianici, pentru că s-a dovedit în istoria României că, atunci când s-au manipulat alegerile, încercând să se vină cu un proiect de lider mesianic, rezultatul a fost dezastruos”, a arătat Cioloş.

Dragnea a mai spus că cel mai important este programul.

”Ce se întâmplă dacă acel lider între ghilimele mesianic, pe care îl propun partidele şi va fi în campanie bătălia pe persoane, care e mai frumos, mai deştept, mai moral, la un moment dat acel cineva care ar părea cel mai frumos, păţeşte ceva, fuge din ţară? Se trezeşte România după alegeri, că ei au votat că ne-au zis că este Ixulescu şi acea persoană a plecat din ţară”, a adăugat el.

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, duminică, la mitingul PNL, că România nu se mai poate construi pe lideri mesianici, ci este nevoie ca fiecare să-şi asume schimbarea. ”Pentru mine, România guvernată cu bun simţ înseamnă România asumată prin propria conştiinţă. Lipsa implicării naşte monştri, e mult mai greu să ne batem cu aceşti monştri decât să o facem la timp şi să ne asumăm această implicare, prin vot şi tot ce trebuie făcut de Parlament şi Guvern”, le-a spus Cioloş liberalilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Marius

Acum 7 ani

Fabulos!!!Talharul semianalfabet, agramat si semidoct vinde noutati marunte:"mic plagiat"...Plus fatarnicia si minciunile populiste si nationaliste, pentru adevaratii trantori si asistati sociali.Ce ne facem oameni buni, Daca il alegem pe Ciolos si aiesta pleaca din Tara?A?Da ce ne facem Daca ii alegem pe altii, a carorl loc era la bulau?Telul suprem, imunitatea le asigura linistea dupa.
Raspunde

Marius

Acum 7 ani

In graba am uitat, pe cuvantul tau...stii ma tale ce inseamna mesianic?"Dacat"
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, aveți perfecta dreptate, România nu de lideri "mesianici" are nevoie ci mai degrabă "penali" si ideal ar fi sa "ocupe " tot spectrul politic , dupa cum se pare ca se întâmpla....
Raspunde

cu tesla in cap....

Acum 7 ani

Eu sunt cam idiot si nu inteleg ce e aia" lider mesianic" dar daca omul acesta cu fata de ingeras zice ca a stiut primul, atunci el e cel mai bun! La gradi " asa am invatat, cine-i primul, ala e! O sa vedeti voi in decembrie cati tin minte chestia asta de la gradi"...
Raspunde

Cris

Acum 7 ani

Asa e, boss... aveam nevoie de un cioclu penal din Teleorman, ca tine. Ia-ti PSD-ul si prostia si lasa-ne cu discursurile, penalule. Ia-ti interlopii si stai cu ei acolo la regat. Sper sa fiti nevoiti sa treceti granita, intr-o zi, nulitatilor.
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

csolos julien de simleu ANTIROMAN!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus