Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Noul șef al polițiștilor sibieni: Costel Giurcă

Noul șef al polițiștilor sibieni: Costel Giurcă

Comisarul șef Costel Giurcă a fost împuternicit – prin ordin al ministrului Afacerilor interne – să exercite, cu caracter temporar, funcția de inspector șef al Inspectoratului de poliție al județului Sibiu, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Giurcă este trimis la Sibiu după ce fostul șef al Inspectoratului sibian, Tiberiu Ivancea, a fost detașat la București, tot cu caracter temporar, pe funcția de director adjunct al Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR.

”Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 7 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Giurcă Costel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu”, este anunțul făcut de IGPR în această-după amiază. Odată cu detașarea lui Giurcă la Sibiu au avut loc și alte schimbări în cadrul Inspectoratului de poliție din Suceava, unde au fost schimbați atât inspectorul șef, cât și unul din adjuncții săi.

Înainte de această detașare, comisarul șef de poliție Costel Giurcă a lucrat în cadrul Direcției de Control Intern al Inspectoratului General al Poliției. Iar potrivit unor informații apărute în presă, Costel Giurcă a fost printre cei care l-au anchetat pe fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, cel care conduce acum Centrul chinologic de la Sibiu. ”Sincer, nu îl cunosct pe domnul Giurcă și nici nu îmi aduc aminte să fi fost un control la Gorj coordonat de acesta. Vă dați seama, în cei 15 ani de activitate a mea la nivelul de conducere Gorj, s-au perindat mai multe controale”, a declarat Caragea.

Potrivit declarației de avere completată anul acesta, Giurcă are un apartament în București și deține două autoturisme Skoda.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

25 comentarii

Traian

Acum 7 ani

Blestemat orașul asta. Blestemat județul Sibiu. Dacă de fiecare data trebuie sa vina alți oameni sa ne conducă. Ne meritam din plin soarta. Merita sibienii sa vadă cum e și cu alții. Ca prea se dau mari.
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

mai usor cu lacrimile de crocodil si parul smuls din cap, tzatzo!armata si politia sunt insitutii militarizate iar oamenii de acolo trebuie sa fie capabili sa raspunda la apel oricand si in orice locatie din tara. drept urmare, exista un sistem de roatatie prin care cadrele acopera mai multe pozitii, mai multe zone, sunt expusi la situatii noi si cresc profesional; nu stau doar unde ajung pe pile si fac burta acolo pana la adanci batraneti. Numai generalul de intendenta oprea si alte ciurucuri ca el stau doar in Bucuresti si isi plimba epoletii, burta si nesimitirea. restul fac rotatii...
Raspunde

Traian

Acum 7 ani

Mai vreau sa spun ceva.
Raspunde

unu

Acum 7 ani

Felicitari ! Speram sa fie competent si sa faca treaba buna! Bine ati venit!
Raspunde

...

Acum 7 ani

Tipic românesc! Să-i adulăm pe cei veniți și să-i hulim pe ai noștri.. Dl. Costel e oltean?
Raspunde

Marian ptr e. manuela

Acum 7 ani

Felicitări sibienilor. Acum puteți sa înjurați mașinile de Vâlcea și oltenii care v au invadat. Va va conduce un oltean din Teleorman.
Raspunde

vasile suciu

Acum 7 ani

daca l-a controlat pe caragea, adica daca nu l-a controlat nici macar la ciorapii nespalati cu anii ce sa mai zici este exact de teapa lui si nimic mai mult, cred ca imi aduc aminte de acest individ care venea in turism profesional pe sub poale de carpati pe la tg-jiu sa cheltuie banii statului pe diurne grase si sa-i spuna lui cascarache cum sa faca de asa natura incit sa fie chemati numai oamenii de incredere ai lui cascarache si sa puna pe hirtie numai bazaconii dictate dupa cum vroia acest giurca si cascarache, ca doar nu trebuia sa-l supere pe tatucu toba cu soric marca lexi-star !!!!!!!!!! cine stie despre ce-i treaba stie ce zic..........lexi star o firma nenorocitade caragea dupa care cind nu a mai avut ce cere de la patron si stiind tot ce s-a intimplat in firma l-abagat pe patron, pardon pe prostovan la puscarie..... eheheeeee.... cite s-au mai intimplat si prin judetul de pe jiu...... bine ca v-ati procopsit cu un individ extrem de periculos si macar bine ca si voi dragi sibieni v-ati convins ca cascarache este un derbedeu si atit.... despre giurca...... totul la trecut ... poate face echipa cu jigodel caragea
Raspunde

Marian ptr e. manuela

Acum 7 ani

Adică unul din județultimii infractorului Dragnea.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nene Marin, ca la "noi" la olteni asa se spune, te rog scrie puțin mai "citet" pentru a-ti putea raspunde. Sa te ajut cu un Abecedar?...
Raspunde

Camarad.

Acum 7 ani

Va meritați soarta polițisti din ipj. Asa va trebuie.
Raspunde

Caragea

Acum 7 ani

SA ZICA NOUL SEF AL IPJ SIBIU CUM STATEA EL ON TRENNING PE HOLUL IPJ GJ SI ASTEPTA O CAZARE LA RINCA DE LA CARAGEA.FACEA TURISM PE BANII IGPR PE LA GORJ. DOI NENOROCITI LA SIBIU....
Raspunde

gandul

Acum 7 ani

ma tot gandeam din ce am citit, cum naiba sa stai ani de zile adjunct, fara sa existe o legislatie pentru schimbarea din functie. Te-a pus adjunct si mori adjunct, comandantul poate fi schimbat dar adjunctul NU..cum naiba e aia. Cineva avea o vorba, mai dute baaaaaaa....
Raspunde

vasile suciu

Acum 7 ani

este foarte adevarat, giurca a facut mai multe parti de concediu la ranca toate aranjate si facute cadou de caragea ca doar cotroalele nu se faceau pe.... oua.... dar apropo cele patru vile construite de caragea la ranca pentru cine au fost facute ???? ca doar nu pentru mine.... pentru giurca in nici un caz ca asta figura la si altii, trebuia sa se multumeasca cu putin erea prea marunt, aduna si el din firimiturile pe care i le arunca caragea, atunci tatuci ereau toba cu soric, pontache si alti martafoi de pe la bucuresti, nume grele.....dar s-a darimat sandramaua vorba lui puie monta, asa ca intrebati-l domnule Deleanu de controalele lui giurca, ca derbedeul de caragea n-o sa va raspunda spunind adevarul, nu v-ati convins ca este o javra, o potaie ??? si poate va spune pentru cine a facut vilele ca noi stim dar sa vedem daca spune adevarul, cert este ca i-a pacalit pe meseriasii care au construit acoperisurile la vile si le-a inscenat un furt dupa care l-a pus in circa fraierilor , televizoare, frigidere etc... si oamenii au plecat si futizati si cu banii luati.... asa se lucra pe la Gorj cu derbedeul la comnda ipj.....
Raspunde

Popa

Acum 7 ani

Speram ca noul sef sa scoata politistii din cafenele si din birouri ! Vreau sa vad politisti cand merg copii la scoala , nu numai la panda de vitezomani , prin zona industriala . Vreau sa vad ca se aplica legea in cazul soferilor care vorbesc la telefon !!! Vreau sa vad camere in tot orasul , conectate la Politie !!!
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

O numire neinspirată, avandu - se in vedere calitatea acestuia de fost subofițer de miliție/securitate. A se verifică de către instituțiile statului activitatea acestuia pana in decembrie 1989 si numirile în funcție după data respectivă, coroborate cu relațiile personale cu cst-ul Sandu Dorel Tudor și cms. sef Popescu Constantin Ion.
Raspunde

kosty

Acum 7 ani

Incredibil! cum sa imputernicesti, un fost militian, sef de inspectorat in anul de gratie 2016 ? La pensie mosule!
Raspunde

unu

Acum 7 ani

E cat se poate de clar! Inca un parasutist teleportat la sb! Pacat, aveam sperante ca vine un non-sudist, un non-mitic! Si asta a avut acces la lista scurta de pe care si-a ales un post caldut! Oltenasii astia plini de grade si fara pic de creier! RUSINE IGPR pt asemenea numire! Sb a ajuns batjocura sudistilor!
Raspunde

kosty

Acum 7 ani

Sa citim si sa vedem din ce mediu vine acest Costel: http://adevarul.ro/news/eveniment/exclusiv-fost-ofiter-directiei-control-interndin-cadrul-politiei-romane-rupe-tacerea-directia-e-abator-depolitisti-1_56fd52235ab6550cb86f7343/index.html PERICOL PUBLIC!
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

Nota zece pt " unu". Varu' e din Teleorman, ca si Dorel.... Vezi " Repubilca Tr, cu locuință, cu intrări pe 2 străzi, din Alexandria. Salve
Raspunde

Ceran Meri

Acum 7 ani

Gandul care scrie vine de pe aeroportul Sibiu. Oftica și necaz pe unii domnule adjunct. Pe aeroportul Sibiu aveți un mare dușman cu inițialele CIT. Unii spun CITY. O întreagă mașinărie de denigrat
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

" Abatorul de polițiști" e puțin spus. Fosta, respectiv actuală conducere a Direcției Control Intern, a fost si este condusă de 2 foști subofițeri de miliție. De unde controale obiective, cu respectarea legii. Să-l întrebări pe cst -ul Sandu, ce este acela un " PC" sau un "font", si daca folosește indigo - -ul, la redactarea lucrărilor? Sa explice dacă a fost pus la dispoziția IGPR, urmare a punerii în mișcarea a urmăririi penale intr- un dosar ce privea 2 încasări ilegale, la Poliția Capitalei. Acest domn este directorul general al Corpului de control al MAI, si fostul sef al d-lui Giurca.
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

2 încadrări, în loc de 2 încasări.
Raspunde

nicolae

Acum 7 ani

LACU CARGEA, LACU CARAGEA LA LA LA.
Raspunde

Casctus in your Ass

Acum 7 ani

Din subofiter nu faci ofiter niciodata! Mi-e mila de ofiterii cu Academie de Politie..
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

Domnul Traian, ce facem cu domn" Costel Giurca, la Poliția Sibiu. Va rog să solitari în baza Legii 544, situația obținerii de către acesra domn a gradelor profesionale de polițist, avandu-se în vedere că acesta a fost subofițer până în anul 1999. Când a fost avansat la gradul profesional de comisar sef si daca au fost respectate prevederile Legii nr. 360/2002, în acest sens.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus