Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
5°C

Sibiu, sat frumos. Cu ciurda de vaci pe Ștefan cel Mare

Sibiu, sat frumos. Cu ciurda de vaci pe Ștefan cel Mare

Imaginile cu animale domestice care confundă străzile Sibiului cu pășunea comunală au devenit la ordinea zilei, în ultima vreme. 

Astăzi este rândul șoselei Ștefan cel Mare unde o adevărată ciurdă a ieșit la păscut. În jur de zece vaci cu viței, doi sau trei cai și vreo cinci câini, de pază. La distanță de aproximativ 200 metri, din spate venea o turmă de porci. Animalele au păscut pe spațiile verzi din zona companiilor General Logistics SRL, CGS sau Pallex.

animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-22

Animalele erau complet nepăzite și traversau strada imprevizibil printre mașini, după cum li se părea iarba mai atrăgătoare de partea cealaltă drumului. Imaginile vorbesc de la sine.

foto Silvana Armat

animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-2 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-1 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-21 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-20 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-19 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-17 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-16 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-15 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-12 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-11 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-9 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-8 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-5 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-4 animale-stefan-cel-mare-vaci-cai-iesire-sibiu-spre-agnita-3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

John

Acum 7 ani

.
Raspunde

Anonymus

Acum 7 ani

normal ca era vreme urata afara si doar nu se dorea ca cei obligati sa verifice si sa previna astfel de evenimente erau la caldura in cloaca numita primarie si isi beau cafelele la o barfa... din cate stiu este interzisa cresrea animalelor mari in oras insa este doar pe hartie ca nimeni nu verifica asta nici in Strand II unde sunt oi si vaci la ordinea zilei... ALOOO angajatii primariei mai dormiti mult pe banii nostri?... la ursi v-ati agitat toti dar la vaci, cai si porci nu mai conteaza chiar daca poate distrug o masina si omul ramane cu paguba sau poate au si aceste animale RCA si ITP si atunci nu ai este nici o problema :)
Raspunde

VL4LIFE

Acum 7 ani

Doar la Sibiu poti vedea asa ceva..... civilizati tare sibienii astia.....baietii din sud cu BMW ....bastinasii cu vaca....
Raspunde

Bogdan

Acum 7 ani

nu ti-e rau acolo sus? asa singurel pe cel mai inalt piedestal al idiotilor mondiali
Raspunde

Claudiu

Acum 7 ani

DO NOT FEED THE TROOLS!!!
Raspunde

Filoftea

Acum 7 ani

Anul trecut era un porc pe autostrada, tot in zona str S. C. Mare...
Raspunde

amonra

Acum 7 ani

Isi dau luxemburghezii pumni in toate partile sensibile ale organismului.Sibiu capitala culturala europeana cu primar presedinte de tara UE..Uauuu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus