Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Lecţiile de viaţă şi impactul lor asupra sănătăţii

Lecţiile de viaţă şi impactul lor asupra sănătăţii

Sunteţi invitaţi să participaţi la întâlnirea despre lecţiile de viaţă şi impactul lor asupra sănătăţii în Sibiu, sâmbătă, 12 noiembrie 2016, între orele 11:00 şi 14:00.

În perioada 13-15 noiembrie vor fi programate întâlniri individuale, în cadrul cărora vor fi abordate probleme personale. Participarea la oricare dintre întâlniri este gratuită, cu rugămintea de a achiziţiona o carte despre îngeri.

Sunteţi rugaţi să vă confirmaţi participarea la tel.: 0723217320.

Susţinerea întâlnirilor: psiholog Felicia Toniţă.

”În spatele fiecărei probleme se află o neputinţă a noastră, respectiv o lecţie. Pe unele reuşim să le rezolvăm, posibil din mai multe încercări şi cu un preţ pe care sănătatea noastră îl plăteşte, întrucât nu mai ştim să ne eliberăm de stresul şi amărăciunile pe care le-am acumulat în timp ce învăţam. Cele mai multe boli ne atrag atenţia asupra lecţiilor pe care nu le-am învăţat la timp, ajungând să ne perturbe sănătatea. Afecţiunile ficatulului ne provoacă să învăţăm despre transformare, ale stomacului despre acceptare, ale inimii despre dăruire, ale plămânilor despre primire, ale rinichilor despre purificare, etc. Cancerul aduce teme restante şi ignorate timp îndelungat. Rugăciunea şi credinţa ne pot izbăvi de boli, atâta vreme cât învăţăm din ele, altfel le creăm din nou”, au transmis organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus