Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Părinți reținuți de poliție, după ce şi-au determinat fiicele să se prostitueze

Părinți reținuți de poliție, după ce şi-au determinat fiicele să se prostitueze

Două persoane din Mediaş, judeţul Sibiu, soţ şi soţie, au fost reţinute după ce şi-ar fi determinat, prin constrângere, fiicele, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, să se prostitueze, obţinând astfel bani şi bunuri, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând surse din cadrul Poliţiei Sibiu.

Conform unui comunicat al IPJ Sibiu, cercetările  au evidențiat faptul că în perioada anilor 2015 – 2016, un bărbat în vârstă de 44 de ani și o femeie în vârstă de 43 de ani, ambii domiciliați în municipiul Mediaș, au determinat, uneori prin constrângere, mai multe tinere din municipiul Mediaș să practice prostituția în favoarea lor, obținând în acest fel sume de bani și alte foloase. Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism urmând a fi prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.  Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în acest dosar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus