Luni,
21.09.2020
Innorat
Acum
11°C

Dragoș Pătraru, în dialog cu studenții sibieni. “Dacă nu sunteți fericiți cu ceea ce faceți, fugiți”

18 Noiembrie 2016 18:33

Dragoș Pătraru, în dialog cu studenții sibieni. “Dacă nu sunteți fericiți cu ceea ce faceți, fugiți”

Timp de peste două ore, Dragoș Pătraru le-a împărtășit, în stilul caracteristic, studenților sibieni din experința sa, i-a invitat la dialog și le-a dat sfaturi. Întalnirea a avut loc, astăzi, în Aula „Avram Iancu” a Facultății de Litere și Arte din Sibiu, unde moderatorul și-a început turneul național "Starea Nației”.

Întâlnirea a fost una interactivă, cei prezenți i-au adresat moderatorului o multitudine de întrebări, fiind curioși cu privire la starea presei scrise, corupția din presă, DNA, dar și de ce a ales acesta meseria de jurnalist. Evenimentul a fost deschis de lect. univ. dr. Minodora Sălcudean, organizatorul evenimentului.

dragos-patraru-2

"De ce Dragoș Pătraru? Pentru că a crescut foarte frumos în emisiune. Cel mai important lucru legat de <Starea Nației> este faptul că este o emisiune independentă editorial. Acesta este argumentul numărul unu pentru care noi l-am adus aici pe Dragoș Pătraru”, a spus lect. univ. dr. Minodora Sălcudean.

Moderatorul, pe lângă faptul că a ascultat cu interes fiecare întrebare și a răspuns detaliat, le-a dat viitorilor jurnaliști și niște sfaturi. “Alegeți-vă lucruri care vă plac foarte tare. Noi, cei din echipa Starea Nației , facem asta din plăcere, nu simțim că muncim 12 ore pe zi pentru că noi ne jucăm. Dacă nu vă place meseria de jurnalist, nu faceți asta, fugiți! Asta e cea mai importantă chestie, dacă nu sunt fericiți cu ceea ce faceți, fugiți. O să aveți probleme de sănătate. Te-ai săturat de ceea ce faci, schimbă, apucă-te de altceva. Fă ceva care să te facă fericit”, i-a sfătuit Dragoș Pătraru.

dragos-patraru-4

În a doua parte a zilei, de la ora 17, în sala Eiffel a Hotelului Continental Forum, jurnalistul și-a lansat volumul „Starea Nației”, o culegere de texte din emisiuni, la care se adaugă 30 de texte noi, semnate de Dragoș Pătraru și Mihai Radu. Ambele evenimente au fost  organizate de studenţii specializării Jurnalism, coordonaţi de lector univ. dr. Minodora Sălcudean.

Credit foto: Iulia Rof

Comentarii

6 comentarii

alzara

Acum 3 ani

Model de jurnalism sibian : anunţarea evenimentului DUPĂ !
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, eheei , trebuia sa vina Dragoș sa va "lumineze"! Acum aveți răspuns la întrebarea pe care cei mai multi v-ati pus-o "De ce face e-manuela asta?"....
Raspunde

m

Acum 3 ani

@e-manivela Patraru mai e si platit. In rest, intr-adevar, si el tot in dodii vorbeste in emisiune, nu prea ajunge nicaieri. Numai ciupituri menite sa indice ceea ce vede oricine oricum.
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea "mutulica" ai inhiat si tu....Pai, io as' hi băgat mâna in foc ca ești mai hioi...ce t-ai si cu tiniretu' din zaua de azi.! "Dezamajiri" la tot pasu'....
Raspunde

m

Acum 3 ani

Uuu, din nou nu spui nimic
Raspunde

Cititescu

Acum 3 ani

La inceput emisiunea "Starea natiei" era mai buna, axata pe evenimentele momentului. Cu timpul a devenit un fel de critica de dragul critici. In dorinta de a parea echidistant, Patraru critica pe oricine si orice, fie ca trebuie sau nu trebuie, ceiace a dus la scaderea audientei si realizarea acestui "turneu national". Poate ca nu e vina lui, in fond cine da bani sau da amenzi stabileste regulile!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus