Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Au fost găsite corpurile celor doi frați rătăciți în Munții Făgăraș

Au fost găsite corpurile celor doi frați rătăciți în Munții Făgăraș

Echipele de salvamontişti şi jandarmi montani au găsit, sâmbătă și duminică, trupurile celor doi frați dispăruți în Munții Făgăraș.

Un cadavrul a fost găsit, sâmbătă, de jandarmii montani, în zona sub Fereastra Mică din Munţii Făgăraş, informează Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Laurenţiu Stoian, asupra bărbatului au fost găsite actele de identitate ale acestuia, aparţinând unuia dintre cei doi fraţi, în vârstă de 34 de ani. Trupul acestuia a fost coborât duminică, la cabana Sâmbăta, şi a fost predat Serviciului de Medicină Legală şi poliţiei, pentru investigaţii.

Astăzi, în jurul prânzului, a fost găsit şi cadavrul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce iniţial a fost descoperit doar sacul de dormit al acestuia. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în aceeaşi zonă, Fereastra Mică, unde, sâmbătă, a fost găsit fratele lui.

Cei doi fraţi dispăruţi sunt din judeţul Mureş şi au plecat pe data de 12 noiembrie, într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu.

Căutările celor doi turişti au început luni dimineaţa, inclusiv cu un elicopter MAI, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei.

Fraţii au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, unde au lăsat maşina cu care veniseră.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

@@@

Acum 7 ani

Pacat ca nu erau olteni ! Sa speram ca genetic erau, cu parinti adusi in Mures, din oltenia, de colectivizare.
Raspunde

ciorba

Acum 7 ani

si tu sper sa ai aceasi soarta. si felicitari moderatorilor ca au aprobat asa un comentariu retardat
Raspunde

marginan

Acum 7 ani

nu afli nimic din articol, erau turisti, erau antrenati, echipati ( banuiesc daca aveau saci de dormit) au murit raniti, de epuizare, de frig? O tragedie pentru familie, ingrozitor!
Raspunde

Anca

Acum 7 ani

Dumnezeu sa-i odihneasca ! Ce durere mare pentru familie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus