Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

FOTO - Mitropolia Ardealului a inaugurat un centru social nou în Sibiu

FOTO - Mitropolia Ardealului a inaugurat un centru social nou în Sibiu

ÎPS Laurențiu Streza a participat duminică la slujba oficiată în Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Sibiu, la finalul căreia a inaugurat un nou centru social.

Conform reprezentanților Mitropoliei Ardealului, Centrului parohial „Sfântul Nicolae” va funcționa în apropierea bisericii menționate.

Aici oamenii mai puțin norocoși vor găsi un așezământ social-filantropic, un cabinet medical, oficiul parohial, biblioteca parohială și un after-school pentru copiii celor două parohii.

Lucrările au fost începute de părintele Ioan Popa, ctitor al bisericii, și continuate de cei doi actuali parohi, părintele Nicolae Cătălin Mirișan și părintele Liviu Anghel.

Activitățile social-filantropice, educative și culturale vor începe în curând la centrul inagurat în prima duminică din Postul Crăciunului.

img_3669-630x420 centru

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus