Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Accident pe Vasile Milea. Un bărbat este rănit ușor

Accident pe Vasile Milea. Un bărbat este rănit ușor

Un accident de circulație a avut loc în această seară la intersecția străzilor Vasile Milea și Andrei Mureșan. 

Din primele informații se pare că un bărbat este rănit ușor. La fața fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței pentru a acorda îngrijiri medicale.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Marius Giupana

Acum 7 ani

Vei reveni cu amanunte daca pune cineva pe facebook amanunte, locul de unde ai furat stirea, jegosu... pardon jurnalistule.
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 7 ani

Da' de ce e jegos? Sub toate aspectele comentariul tau e deplasat (explic mai jos), ca sa nu mai vorbim ca denota oligofrenism in forma avansata. Siteul asta are strict rol de informare, de asta exista el, asa ca indiferent de unde vine informatia - agentie de presa, sau martor ocular, sau retea de socializare sau informare radio - este absolut normal ca, daca jurnalistii de aici considera ca merita, sa o posteze si pe siteul lor. Trecem mai departe, la facebook. Facebookul este si juridic vorbind catalogat ca spatiu virtual PUBLIC. Exista in sensul asta mai multe hotarari ale instantelor din Romania care in diferite spete au lamurit acest aspect - inclusiv pozele postate de tine si pentru care nu ai optat sa fie private si accesibile doar de un grup restrans sunt PUBLICE. Si mai departe, alt argument, cel care a postat initial stirea pe Facebook, a facut-o cu intentia de a informa, de a transmite si altora faptul ca pe Milea a avut loc un accident, ori TS face o treaba excelenta sa propage acea intentie, fiind un site de specialitate, accesat de multi care cauta stiri, informatii, noutati. Asa ca Marius Giupana, comentariul ala nu iti face cinste. Spune despre tine multe si nasoale dragule ... Mult succes.
Raspunde

Coco

Acum 7 ani

Mihaita, mai bine ramaneai in "Conserva"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus