Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Lanțul de magazine Profi a fost vândut

Lanțul de magazine Profi a fost vândut

Lanțul de magazin Profi a fost cumpărat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, care deţine şi reţeaua privată de sănătate Regina Maria.

În runda finală lupta s-a dat între două fonduri de investiţii, Mid Europa Partners şi BC Partners. Vânzătorul este tot un fond de investiţii, Enterprise Investors. Valoarea tranzacţiei este de peste 530 mil. euro, potrivit surselor din piaţă, citate de Zf.ro.

Mid Europa Partners, care a preluat anul trecut operatorul de servicii medicale private Regina Maria, este unul dintre cele mai importante fonduri de investiţii orientate pe Europa Centrală şi de Est, administrând fonduri în valoare totală de 4,3 mld. euro.

Compania a început după preluarea reţelei Regina Maria să se uite mai atent la piaţa locală, participând la mai multe dintre tranzacţiile locale în faza ofertelor neangajante.

„Ei se uită la orice este de vânzare. Au depus ofertă neangajnată şi pentru Billa (cumpărăta de Carrefour, n.red.)”, spunea anterior o sursă din piaţă.
Reţeaua de aproape 500 de supermarketuri Profi este evaluată la 398 de milioane de euro în anuarul 100 Cele mai valoroase companii din România realizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu compania BT Capital Partners.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, dacă si ăștia-s "vânduți" lui Sorosi, precum USR-ul înseamnă ca nu mai poți avea încredere chiar in nimeni...Nuie micusor
Raspunde

sighian

Acum 7 ani

Ce legatura ara Profi cu politica? esti sigura ca ti-ai luat pastilele colorate azi,incoerento?!?:)))))
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

tipa asta ar trebui blocata pentru ca la orice postare hop si ea, e mai mult decat jenant sa-i tot regasesc comentariile irelevante la orice...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, tu ești cu adevărat singurul... care M-ar putea "bloca" cu adevărat, ca te văz tare-n...limba!....
Raspunde

da

Acum 7 ani

pi$da asta de e-manuela
Raspunde

badea gheorghe

Acum 7 ani

I-ai spus pe nume, da!
Raspunde

Gargantua

Acum 7 ani

Sa speran ca noul proprietar isi va plati furnizorii la timp si nu asa cum o faceau polacii de la profi... Partea mai nasoala e ca daca si aia se retrag din Ro ceva incepe sa miroase a maroneala. Iar daca ne uitam putin in jur si analizam cine a iesit la alegerile prezidentiale din tarile vecine incepe sa se contureze si mai bine culoarea :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus